«Είμαι μια αποτυχημένη άμβλωση που επέζησε»: Βρήκε τη βιολογική της μάνα 38 χρόνια μετά

Η 42χρονη σήμερα Μίσι Όντεν από το Μιζούρι των ΗΠΑ γνώριζε πάντα ότι ήταν υιοθετημένη. Νόμιζε ότι οι βιολογικοί της γονείς απλά ήταν πολύ νέοι για να τη μεγαλώσουν. Η πραγματικότητα ήταν όμως αρκετά διαφορετική. Η Μίση ήταν μια αποτυχημένη άμβλωση που επέζησε.

Στα 19 της, η βιολογική της μαμά εξαναγκάστηκε να κάνει άμβλωση από τη μητέρα της. Όμως η επέμβαση απέτυχε και η Μίσι γεννήθηκε ζωντανή, όπως αναφέρει η βρετανική «The Sun».

Αντί όμως να τη δώσουν για υιοθεσία, η γιαγιά της είπε ψέματα στη μητέρα της ότι η άμβλωση είχε πετύχει και ζήτησε στους γιατρούς να πετάξουν το μωρό ως ιατρικό απόβλητο. Ευτυχώς, το προσωπικό της κλινικής δεν την άκουσε και μια καλόκαρδη νοσοκόμα μετέφερε τη νεογέννητη Μίσι στην εντατική μονάδα, χωρίς μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, όπου ένα ζευγάρι αποφάσισε να το υιοθετήσει. Την πήραν στο σπίτι τους 2,5 μήνες μετά.

Δεκαεννιά χρόνια μετά, η Μίσι έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη κι αποφάσισε να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Έψαξε για περισσότερα από 10 χρόνια σε παλιά αρχεία και τελικά ανακάλυψε τα ονόματά τους. Το 2007 εντόπισε τον πατέρα της μέσω διαδικτύου και πέρασε για λίγο καιρό ερευνώντας γι’ αυτόν, προτού έρθει σε επαφή μαζί του.

«Δεν ήθελα να ενοχλήσω την οικογενειακή του γαλήνη κι έτσι δεν πήγα από το σπίτι του, αλλά επέλεξα να του στείλω μια επιστολή στο γραφείο του, χωρίς να γνωρίζω εάν έμαθε ποτέ για την ύπαρξη μου. Αλλά δεν έλαβα ποτέ καμία απάντηση. Δεν ξέρω εάν έλαβε ποτέ το γράμμα ή εάν όλα αυτά ήταν πάρα πολλά για να τα χωνέψει» ανέφερε η Μίσι.

Έξι μήνες μετά, η Μίσι έμαθε τα δυσάρεστα νέα. Ο πατέρας της πέθανε ξαφνικά μόλις στα 51 του χρόνια από φυσικά αίτια. Η Μίσι ανακάλυψε και το όνομα των γονιών της βιολογικής της μητέρας. Αλλά, δυστυχώς, η προσπάθειά της να βρει τη μητέρα της έπεσε στο κενό, καθώς οι σχέσεις της βιολογικής της μητέρας με τους γονείς της είχαν αποξενωθεί.

Τότε η Μίσι νόμισε πως αυτό ήταν το τέλος της προσπάθειάς της να βρει κάποιον από τους βιολογικούς της γονείς. Μέχρι το 2013, που δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που ισχυριζόταν ότι ήταν η ξαδέρφη της πραγματικής της μητέρας. Ήξερε τα πάντα για την άμβλωση και ήθελε να γίνει η «γέφυρα» που θα ένωνε μητέρα και κόρη.

“The truth was much more sinister – aged 19 her biological mum had been coerced into undergoing an abortion by her…

Δημοσιεύτηκε από Both Lives Matter στις Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Η βιολογική μητέρα της είχε μάθει για την Μίσι ήδη από το 2007, αλλά πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρει τη δύναμη να επικοινωνήσουν. Στην αρχή μιλούσαν μόνο με email, κάρτες και επιστολές. Τελικά, το 2016, έπειτα από 3 χρόνια γραπτής επικοινωνίας η Μίσι ζήτησε από τη βιολογική της μητέρα να συναντηθούν.

Συναντήθηκαν στον ζωολογικό κήπο. Μόλις είδαν η μία την άλλη δεν μπορούσαν να σταματήσουν να αγκαλιάζονται.

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να σε κρατήσω στα χέρια μου» είπε στη Μίσι η βιολογική μητέρα της.

Πλέον συναντιούνται διαρκώς. Και οι δύο ζουν στο Κάνσας Σίτι, στο Μιζούρι των ΗΠΑ και τα παιδιά της Μίσι αποκαλούν γιαγιά και τη βιολογική της μητέρα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: https://sputniknews.gr/viral/202006267664103-eimai-mia-apotyhimeni-amvlosi-pou-ezise-vrike-ti-viologiki-tis-mana-meta-apo-38-hronia-binteo/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments