Ο βιασμός του Χονγκ Κονγκ: Πώς το ΚΚΚ χρησιμοποιεί σεξουαλική βία κατά των διαδηλωτών

Σε προηγούμενα άρθρα αναρωτηθήκαμε γιατί τόσος χαλασμός σήμερα στις ΗΠΑ με τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά όταν η Χιλή ή το Χονγκ Κονγκ συνταράσσονταν επί μακρόν από καθημερινά επεισόδια και δίκαιες διαμαρτυρίες όσοι τώρα βγαίνουν με…ντουντούκες στις λαϊκές συγκεντρώσεις σφύριζαν αδιάφορα.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία το κοινοβούλιο της Κίνας ψήφισε εγκρίνοντας την πολύκροτη νομοθεσία περί εθνικής ασφάλειας για το Χονγκ Κονγκ, η οποία προκάλεσε τις επί μακρόν διαμαρτυρίες.

Ο Elmer Yuen, σύμμαχος των διαδηλωτών του Χονγκ Κονγκ και Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Bridge Technology Inc., πιστεύει ότι ο Νόμος περί Εθνικής Ασφάλειας θα φέρει εθνοκάθαρση στο Χονγκ Κονγκ και καλεί τους ηγέτες του ελεύθερου κόσμου να ακούσουν και να ζητήσουν από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα να λογοδοτήσει για τα χρόνια της βάναυσης κακοποίησης.

Μόνο που από ό,τι φαίνεται οι….ευαισθητοποιημένοι περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ινστρούκτορες των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ, δεν τολμούν να αντιταχθούν σε όσα συμβαίνουν στην Κίνα.

«Τους τελευταίους 12 μήνες πάνω από 10.000 νεαρά αγόρια και κορίτσια μας συνελήφθησαν, ξυλοκοπήθηκαν, βασανίστηκαν, δολοφονήθηκαν, βιάστηκαν, και ορισμένοι εστάλησαν ακόμη και στην Κίνα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και δεν έχουμε ιδέα τι τους συνέβη», λέει ο Yuen. . “Παρακαλώ υποστηρίξτε το Χονγκ Κονγκ.” καλεί με αγωνία.

Από την οικονομική κλοπή, μέχρι τον πρώιμο χειρισμό του κορoνοϊού και την επακόλουθη συγκάλυψη, μέχρι την καταπίεση του Χονγκ Κονγκ, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα χαρακτηριζεται από πολλούς αναλυτές ως η μεγαλύτερη “εγκληματική οργάνωση” στον κόσμο «Σταματήστε να αφήνετε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα να ξεφεύγει με φόνους», ζητάει ο Γιουεν από τη Δύση.

Την Τετάρτη 27 Μαΐου, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo πιστοποίησε στο Κογκρέσο ότι το Χονγκ Κονγκ δεν απολαμβάνει πλέον αυτονομία από την ηπειρωτική Κίνα και από το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα, μια ανακοίνωση που ενδέχεται να τερματίσει την ειδική εμπορική κατάσταση του Χονγκ Κονγκ με Ηνωμένες Πολιτείες.

Για τους πολίτες του Χονγκ Κονγκ που αναζητούν ελευθερία από τον βάναυσο κανόνα του ΚΚΚ, το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα αντιπροσωπεύει ένα πραγματικά φασιστικό καθεστώς.

Σε μια εποχή που οι Αμερικανοί δηλωμένοι μαρξιστές καίνε τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών στους δρόμους και καταδικάζουν την «συστημική» καταπίεση του δυτικού συστήματος , ο λαός του Χονγκ Κονγκ ζει υπό πραγματική καταπίεση.

Πηγή: https://www.pentapostagma.gr/kosmos/kina/6949654_o-biasmos-toy-hongk-kongk-pos-kkk-hrisimopoiei-sexoyaliki-bia-kata-ton

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments