«Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι» – Συγκλονίζει το σημείωμα του 9χρονου από την Πάτρα

«Γροθιά» στο στομάχι το γράμμα ενός 9χρονου από την Πάτρα.

Την τραγική θέση στην οποία βρίσκεται μία πατρινή οικογένεια «πρόδωσε» το σημείωμα ενός 9χρονου παιδιού που επισκέφθηκε με τους γονείς του το «Φωτεινό αστέρι» προκειμένου να πάρουν ρούχα.

Όπως γράφει στο σημείωμα του ο 9χρονος, τρώει με την οικογένεια του ρύζι εδώ και μία εβδομάδα ενώ παράλληλα ζητά από τους ανθρώπους στο «Φωτεινό αστέρι» να μη μιλήσουν στη μαμά του για το συγκεκριμένο σημείωμα.

Η κα Νικολακοπούλου μιλώντας στο thebest.gr, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση είναι τραγική. Και μέσα από ένα μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. Το συγκεκριμένο αγοράκι κατά την παραμονή του στο «Φωτεινό αστέρι» κάθισε να ζωγραφίσει για λίγο στα τραπεζάκια που έχουμε στον χώρο μας. Έγραψε αυτό το σημείωμα και μας το έδωσε».

Όπως εξηγεί η ίδια, όσο τα παιδιά είναι μικρά, δεν ντρέπονται και μιλάνε για όσα βλέπουν και για όσα περνάνε μέσα στο σπίτι τους.

«Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Νικολακοπούλου.

ΜΕΓΑΛΕΣ αλήθειες που δεν μπορούν να κρυφτούν από ένα μικρό παιδί..https://tofoteinoasteri.org/email.tofoteinoasteri@gmail.comτηλ.6981044800-2611122497

Δημοσιεύτηκε από Το Φωτεινό Αστέρι στις Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1099027/trome-mia-evdomada-ryzi-sygklonizei-to-simeioma-toy-9xronoy-apo-tin-patra

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments