«Θα δοκιμαστεί η Κωνσταντινούπολη μέσω πυρός και φυσικών καταστροφών»

Αυτό που συνέβη στον Λίβανο δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολις, δεν ήταν ατύχημα, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, και αυτό έγινε για να κατηγορηθεί το Ισραήλ για την καταστροφή, με στόχο να εγκαταλείψει ο Λίβανος την ουδέτερη στάση που κρατά στην διένεξη του Ισραήλ με τους Άραβες, και να ενώσει τις Αραβικές χώρες εναντίον του Ισραήλ προκαλώντας του προβλήματα που θα τον ανάγκαζαν να υποβαθμίσει τις συνεργασίες του με την Κύπρο-Ελλάδα-Αίγυπτο.

Σύντομα θα αποκαλυφθούν όλα και αυτοί που κρύβονται πίσω από την έκρηξη και την καταστροφή. Θα βγουν στην επιφάνεια ατράνταχτα στοιχεία για την ευθύνη της Τουρκίας, όταν παίζεις με την φωτιά πέφτει η σκεπή και σε πλακώνει…….

Το σχέδιο τους αφορούσε μια ελεγχόμενη έκρηξη, η οποία όμως τους ξέφυγε και έγινε το κακό, και οι ίδιοι δεν κατάλαβαν τι πήγε στραβά……

Αυτό που είδατε στον Λίβανο, στην Κωνσταντινούπολη θα είναι 4 φορές μεγαλύτερη η καταστροφή, αν οι τούρκοι δεν μετανοήσουν για το θέμα της Κωνσταντινούπολις, και επιμένουν να μείνει τζαμί η Αγία Σοφία τότε πολλά δεινά θα πάθουν, θα έλθουν μεγάλες καταστροφές, δεν έχουν βάλει το κόκκινο χαλί που είχαν προγραμματίσει διότι θα ήταν χειρότερη η πρόκληση και έβαλαν χαλί με χρώματα του ουρανού, δεν ξέρουν όμως ότι ο Θεός δεν συγκινείται με τα χρώματα, δεν μπορούν να ξεγελάσουν τον Θεον.

Οι τούρκοι, αν δεν καταλάβουν τι έχουν κάνει με την Αγία Σοφία, τότε αλλοίμονο τους, μεγάλη καταστροφή, πολύ μεγάλη καταστροφή θα πάθουν, πίστεψαν ότι επειδή αχούν κάνει μια ‘’προσευχή’’ εκτός και εντος της Αγίας Σοφίας νόμισαν ότι νίκησαν Τον Χριστό, είναι όμως τόσο πολύ ανόητοι.

Ο Θεός έστειλε Τον Υιό Του στην Γη, ενσαρκώθηκε Ο ίδιος Ο Θεός, νίκησε τον Αδη, και δεν θα νικήσει την Τουρκιά;;;; αυτοί οι ανεγκέφαλοι στην Τουρκία που διψούν για αίμα όπως ο Λύκος όταν βγαίνει πεινασμένος και δαγκώνει τα ερίφια και τους πίνει το αίμα, έτσι και οι τούρκοι πήγαν στην Αγία Σοφία διότι πίστευαν ότι είναι εύκολο ερίφιο, για να πιουν το αίμα της.

Αυτά που είπαμε σε προηγούμενα μηνύματα να τα περιμένετε, όλα θα γίνουν, η μεγάλη έκρηξη στον Λίβανο ίσως να ενεργοποίησε τεκτονικές πλάκες !!!!!

Οι τούρκοι να ξεχάσουν πλέον το όνομα Istanbul έρχονται γεγονότα το ένα πίσω από το άλλο, όλα θα γίνουν όταν θέλει Ο Θεός και όχι όταν θέλουν εκείνοι, Ο Θεός θα διαλέξει τον χρόνο, τον τρόπο, και τον τόπο.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ, ΑΠΛΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…….

Α) ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ;

Β) ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ;

Γ) Η ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ;

Ουδέποτε Ο Θεός εκδικήθηκε τον άνθρωπο, ο άνθρωπος όμως με τις πράξεις του πάντοτε εκδικείτο τον Θεό, η Τουρκία αυτήν την στιγμή πιστεύει ότι εκδικήθηκε Τον Θεον, την Ορθοδοξία, διότι Ορθοδοξία σημαίνει ΟΥΡΑΝΙΑ, σημαίνει, ΘΕΟΣ, σημαίνει ΧΡΙΣΤΟΣ

Όλα τα άλλα είναι θρησκεύματα και παραθρησκευματα, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ όμως είναι ΠΙΣΤΗ που δεν θα παθαίνει ποτέ, είναι μια πίστη που γεννήθηκε από τον ίδιο Τον Ουράνιο Πατέρα μέσω Του Υιού Του, είναι μια πίστη που έζησε και ανέβηκε επάνω στον Γολγοθά μαζί με Τον Υιό Του Θεού, και είναι μια πίστη που αναστήθηκε αιώνια και που δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ.

Δεν είναι θρησκεία η Ορθοδοξία, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΓΙΟΥΣ, η ορθοδοξία είναι το εργαστήριο που θεραπεύει ψυχές, όσοι θελήσουν να πειράξουν την Ορθοδοξία θα χαθούν μέσα στην κακία, η Ορθοδοξία είναι εργαστήριο που θεραπεύει τις ψυχές, όπως παίρνουμε ένα δείγμα από ένα καρκίνωμα και το πάμε στο εργαστήριο για βιοψία, αυτά τα δείγματα τα παίρνει η Ορθοδοξία ως πίστη, τα περνά από το εργαστήριο, τα θεραπεύει και γυρναει την ψυχή του ανθρώπου έστω και μέσω του θανάτου στην αιώνια ζωή, αυτή είναι η Ορθοδοξία.

Δεν έχουμε καταλάβει τι σημαίνει ορθοδοξία και έρχονται τώρα οι παπικοί, οι μουσουλμάνοι και άλλων θρησκειών και έρχονται ως καρκινώματα για να δώσουν αυτήν την ανίατη αρρώστια στην Ορθοδοξία και να την κάνουν και αυτήν να αρρωστήσει, αυτό όμως δεν θα συμβεί ποτέ διότι η Ορθοδοξία περνά μέσα από το εργαστήριο Του Θεού και μένει πάντα άθικτη και γίνετε αυτή, η πίστη που θεραπεύει και τους άλλους.

Η Ορθοδοξία είναι όπως ένα δένδρο που αν βγάλει ένα καρκίνωμα πάνω στον κορμό του, το πετά προς τα έξω, δεν αφήνει τον όγκο, αλλά πάει πιο ψηλά και ανθίζει βγάζει νέα κλαδιά, φύλλα, και κάνει την ωραιότερη σκιά επί της γης, αυτή είναι η Ορθοδοξία είναι Ουράνια αλλά κάποτε λειτουργεί λάθος λογω προδοσίας……….

Η Κωνσταντινούπολις θα μπει σε μεγάλη δίνη στους επόμενους μήνες, ώρες, εβδομάδες, χρόνο, θα δοκιμαστεί πολύ η Κωνσταντινούπολις και όλη η Τουρκία…..

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΠΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, θα δοκιμαστεί η γη αυτή που κάποτε ήταν ελληνική και σήμερα την χαίρονται άλλοι με ανορθόδοξο τρόπο,ειναι όπως παθαίνει πύο μια πληγή, και αυτοκαθαριζεται, έτσι θα γίνει και η γη αυτή που την πήραν με δόλιο τρόπο με αίμα με βάσανα, θα ανοίξει αυτή η γη και θα φύγει αυτό το μόρφωμα που ονομάζεται Τουρκία

Την Ορθοδοξία δεν την γέννησαν άνθρωποι δεν την φτιάνανε μια ομάδα ανθρώπων, την Ορθοδοξία την έφτιαξε Ο ίδιος Ο Χριστός, ίδρυσε την εκκλησία του, την ιδρύσω με το αίμα του και με την αγάπη Του.

Πηγή: https://www.triklopodia.gr/gewkwn-%ce%bd%ce%b5%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1-5-8-2020-%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84/ , GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 5/8/2020 ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments