Συγκλονίζει 40χρονος ασθενής με κορωνοϊό – «Είδα το άσπρο φως, αυτό που λένε όταν πεθαίνεις»

Ο 40χρονος Δημήτρης νόσησε με κορωνοϊό, το ίδιο και η σύζυγός του, η μητέρα του και ο 4 χρονος γιος του. Ωστόσο μόνο ο ίδιος χρειάστηκε να νοσηλευτεί και μάλιστα να φτάσει μια ανάσα από το θάνατο.

Επί 40 μέρες βρισκόταν στην εντατική, χωρίς μάλιστα να θεωρείται ευπαθής ομάδα. Πλέον, ο 40χρονος Δημήτρης, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο από τον κορονοϊό, όμως τα σημάδια του στο κορμί του είναι εμφανή καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

«Σε δύο φάσεις είδα το άσπρο φως.. αυτό που λένε όταν πεθαίνεις.. Είναι κάτι σαν όνειρο. Ευτυχώς δεν το είδα πολύ. Κράτησε πολύ λίγο. Προφανώς ήμουν σε μια δύσκολη στιγμή» ανέφερε ο 40χρονος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega το απόγευμα της Τρίτης και πρόσθεσε: «Θυμάμαι όταν ξύπνησα που έρχεται μια νοσοκόμα και μου λέει ξέρεις πόσες μέρες είσαι εδώ και της λέω 10, μου λέει 34! Τελικά έμεινα δύο μήνες στην εντατική»

Ο Δημήτρης έκλεισε τα 40 του χρόνια στο νοσοκομείο Γενέθλια στο δωμάτιο της εντατικής.  Μπήκε στο Σωτηρία στις 17 Μαρτίου και βγήκε στις 20 Ιουλίου  Η περιπέτειά του όμως, συνεχίζεται ακόμα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και δείτε το βίντεο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/6747310/martyria-40chronoy-poy-emeine-dyo-mines-stin-entatiki-logo-koronoioy-eida-to-aspro-fos?utm_medium=onesignal&utm_source=notification&utm_campaign=alert&utm_content=post

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments