Μόρφου: Και ο Αστερίξ ήξερε για τον κορωνοϊό από το 2017…

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος ασχολείται αυτή την φορά με τον Αστερίξ και τον  Οβελίξ, ανακαλύπτοντας ότι ο Αστερίξ ήξερε από το 2017 για τον …κορωνοϊό! 

Με τον οποίο αναμετρήθηκε στον μεγάλο υπερΙταλικό Αγώνα και ο οποίος φορούσε μάσκα!

Πρόκειται για την έκδοση 2017 του “Asterix in Italien”, στα ελληνικά εκδόθηκε το 2018 με τίτλο “Αστερίξ και ο ΥπερΙταλικός”.

Εκεί λοιπόν οργανώνεται από τους Ρωμαίους και τον Ιούλιο Καίσαρα ένας μεγάλος, υπερΙταλικός Αγώνας, στον οποίο εμφανίζεται να πάρει μέρος ένας τρομερός τύπος, που φοράει μάσκα και έχει το παράξενο όνομα “Κορωνοϊός” (Coronovirus – Κορωνοϊούς)!

Δηλαδή το όνομα του φονικού ιού που θα χτυπούσε τρία χρόνια αργότερα τον κόσμο και ιδιαίτερα σκληρά την Ιταλία, υποχρεώνοντας τους ανθρώπους να φορούν …μάσκα!

Όλοι επευφημούν τον κορωνοϊό! Φωνάζουν με δέος και προσδοκίες το όνομά του! Φωνάζουν τρία χρόνια νωρίτερα το όνομα που θα γίνει συνώνυμο του παγκόσμιου τρόμου το 2020!

Πόσο περισσότερο που στο τέλος αποκαλύπτεται πως πίσω από τον κορωνοϊό είναι ο ίδιος ο Ιούλιος Καίσαρας! Η Αυτοκρατορία! Η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων! Και όλα αυτά το 2017…

«Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός… “Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς”. Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα, ενώ το πλήρες βίντεο του R.O. βρίσκεται όπως πάντα εδώ

Πηγές:

https://www.noiazomai.gr/2020/11/morfou-asterix.html

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1064661/mitropolitis-morfou-o-asterix-eihe-provlepsei-apo-to-2017-tin-pandimia/ 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments