«Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο, σε περιμένουμε, είσαι δυνατός»-Η αποσωλήνωση 70χρονου και η πρώτη επικοινωνία με την κόρη του από τη ΜΕΘ

Η σύντομη επικοινωνία του 70χρονου πατέρα που νοσεί με κορονοϊό με την κόρη του συγκλονίζει

«Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο, σε περιμένουμε, είσαι δυνατός. Σε περιμένουμε όλοι και σε αγαπάμε», λένε οι συγγενείς ενός 70χρονου ασθενούς που νοσεί με κορωνοϊό και μόλις κατάφερε να αποσωληνωθεί από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». 

«Κι εγώ σας αγαπώ», λέει ο ασθενής στην οικογένειά του. 

Η πρώτη αγκαλιά με την οικογένειά του ο ασθενής την κάνει από… απόσταση. Τα δάκρυά τους κρύβονται πίσω από τις μάσκες που φορούν και αναφιλητά που χάνονται από τους ήχους των μηχανημάτων.

Ο 70χρονος Κώστας έχει μόλις αποσωληνωθεί και δάκρυα χαράς πλημμυρίζουν την οικογένειά του, που ακούει ότι ο συγγενής τους έχει καταφέρει να βγει από τη ΜΕΘ. 

Όπως μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN TV, η πρώτη επικοινωνία του 70χρονου με την κόρη του γίνεται μέσω τηλεφώνου. «Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο, σε περιμένουμε, είσαι δυνατός. Δυνατά, μπαμπά, μπορείς, σε περιμένουμε όλοι και σε αγαπάμε».

Η αποσωλήνωση του 70χρονου Κώστα ήταν το καλύτερο νέο για όσους εργάζονται άκοπα στην εντατική του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά σε κάθε ασθενή», σημειώνει στο OPEN η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», Ελένη Αντωνιάδου. Για να συμπληρώσει μία γιατρός της ΜΕΘ στην κάμερα του OPEN «τελικά, πάει κάτι καλά. Δεν πάνε όλα στραβά». 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments