Κούβελας: Το φάρμακο είναι αυτό που θα μας λύσει το πρόβλημα και όχι το εμβόλιο

«Στην επιδημία αυτό που χρειαζόμαστε είναι άμεση αντιμετώπιση, το εμβόλιο είναι για προληπτικούς λόγους, για του χρόνου και βλέπουμε.

Για αυτήν την περίοδο το εμβόλιο δεν έχει καμία σημασία, δηλαδή και σχετικά γρήγορα να αρχίσουμε να εμβολιαζόμαστε θα μας έχει καλύψει για το επόμενο ίσως κύμα που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη.

Για αυτή τη στιγμή η μόνη λύση θα ήταν να έρθει γρήγορα το αντίσωμα της lilly το οποίο θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τους ήδη νοσούντες.

Γιατί αυτοί είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, από αυτούς είναι γεμάτα τα νοσοκομεία και το σύστημα είναι υπό κατάρρευση. Τώρα το εμβόλιο, όταν θα έρθει, όπως θα έρθει και εφόσον εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εφόσον δεν γίνει καμία στραβή και κάνει suspend την άδεια του γιατί είπαμε είναι conditional η άδεια, βλέποντας και κάνοντας, αλλά δε το περιμένουμε, δε θα μας λύσει αύριο μεθαύριο το πρόβλημα το εμβόλιο. Το φάρμακο είναι αυτό που θα μας…

Στην επιδημία αυτό που χρειαζόμαστε είναι άμεση αντιμετώπιση, το εμβόλιο είναι για προληπτικούς λόγους, για του χρόνου και βλέπουμε..»

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments