Άρης Σερβετάλης: Είμαι πολύ επιφυλακτικός με το εμβόλιο επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας

Ο Άρης Σερβετάλης, αν και πλήττεται ως καλλιτέχνης από το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων, περνάει την καραντίνα στο σπίτι του με ηρεμία και περισυλλογή όπως αναφέρει το Secret.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη στενή σχέση που διατηρεί με την εκκλησία και η οποία είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια καθώς είναι ένας από τους καλλιτέχνες με ισχυρό θρησκευτικό αποτύπωμα.

«Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άρης Σερβετάλης.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης τοποθετήθηκε και για τον ερχομό του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν» δηλώνει με σαφήνεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε συνέντευξη του τον Σεπτέμβριο, στην ερώτηση αν φοβάται τον ιό, είχε απαντήσει:

Ναι σε λογικά πλαίσια, όπως φοβάμαι κάθε ισχυρό ιό. Δεν μπορώ όμως να καλλιεργήσω αυτήν την υπερβολή και την τρομολαγνεία, που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κάνω ότι μπορώ για να προφυλαχτώ εγώ και η οικογένειά μου σε λογικά όμως πλαίσια. Όμως τα κεντρικά δελτία ειδήσεων ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το θέμα επαναλαμβάνοντας δυστυχώς τα ίδια πράγματα δημιουργώντας έναν πανικό. Σε αυτό δεν είμαι σύμφωνος, γιατί δεν είναι σωστό. Νομίζω πως καλλιεργείται μια υστερία και ένας πανικός, που δεν βοηθάει.

Πηγές:

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/6909635/servetalis-tha-eimai-apo-toys-teleytaioys-poy-tha-kanoyn-to-emvolio

https://www.parapolitika.gr/politismos/article/1064642/aris-servetalis-sta-parapolitikagr-den-eimai-sumfonos-me-ton-paniko-pou-kalliergeitai/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments