Βατερλό των εμβολίων mRNA στη Γαλλία. Μόνο το 13% των Γάλλων δηλώνουν ότι σίγουρα θα εμβολιαστούν

H Γαλλία παραμένει ένα από τα έθνη που είναι απρόθυμα στον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η BVA σε 32 χώρες με τα Δημοσκοπικά ινστιτούτα του δικτύου WIN σχετικά με τις «προθέσεις εμβολιασμού στον κόσμο», μόνο το 44% των Γάλλων σκοπεύουν να λάβουν το εμβόλιο, εκ των οποίων μόλις το 13% δηλώνουν βέβαιοι ότι θα το κάνουν. 

Η Γαλλία είναι επομένως μία από τις μόνες τέσσερις χώρες όπου αυτή η πρόθεση είναι μειονοτική μαζί με τον Λίβανο, την Κροατία και τη Σερβία….

Αλλά και στη Σουηδία ”Λιγότεροι από το 1/2 Σουηδούς θα εμβολιαστούν για coronavirus γιατί έζησαν το φιάσκο του εμβολίου για γρίπη A. Πολλοί εκατοντάδες νέοι παρουσίασαν χρόνια ναρκοληψία. 

Στη δε Μαδαγασκάρη η κυβέρνηση της Μαδαγασκάρης αρνείται τα εμβόλια covid19..

Αλλά και στην Ιταλία φαίνεται να υπάρχει σχετική απροθυμία του κόσμου προς εμβολιασμό γι αυτό και ο Υφυπουργός Υγείας της χώρας απείλησε: αν δεν εμβολιαστούν τα 2/3 θα γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο.

Σύμφωνα με άλλη μελέτη αυτή της Ipsos Global Advisor,μόνο το 43 % των Ρώσων θέλουν να εμβολιαστούν..Με βάση τη μελέτη της Ipsos Global Advisor που δημοσιεύθηκε την Τρίτη σε συνεργασία με το Forum économique mondial η Γαλλία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στην άρνηση εμβολιασμού κατά covid19 με ποσοστό 40% χωρίς να διευκρινίζει όπως η προηγούμενη έρευνα πόσοι από αυτούς σίγουρα θα πάνε.H κύρια αιτία απροθυμίας είναι οι δευτερογείς συνέπειες από εμβολιασμό ( 72 % στη Γαλλία) αναφέρει η έρευνα της Ipsos Global Advisor όπως μεταφέρει η leparisien.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια πατώντας πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://dimpenews.com/2020/12/29/%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bb%cf%8c-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%89%ce%bd-mrna-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments