Χονδροειδέστατα ΨΕΥΔΗ από τα ΜΜΕ με στόχο την σπίλωση της Θείας Λειτουργίας! Ας ακούσουμε τα γεγονότα από τον ίδιο τον ιερέα

Ο ιερέας του Ναού Αγίου Δημητρίου στο Ανυφί Αργολίδας επέλεξε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του αλλά και για να διαψεύσει τα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες.

Για την πορεία της υγείας του δήλωσε στον ALPHA και στην εκπομπή TLIVE  με την Τατιάνα Στεφανίδου πως σήμερα είναι καλύτερα, ενώ διέψευσε τις διαδόσεις οτι ηταν εμπύρετος ανήμερα τα Χριστούγεννα κατά την Θεία Λειτουργία, τονίζοντας πως το μεσημέρι σήκωσε πυρετό και την άλλη μέρα μίλησε με τον γιατρό του, που τον συμβούλεψε να πάει στο Νοσοκομείο και έτσι έκανε. 

Για τα κρούσματα που παρουσιάσθηκαν σε κατοίκους του χωριού ο ιερέας είπε πως κανένας από αυτούς δεν είχε έρθει στην εκκλησία τα Χριστούγεννα, ενώ ο ίδιος και τα συγγενικά του πρόσωπα πιστεύει πως κόλλησαν τον ιό από την σύζυγο του .

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο ιερέας του Ανυφίου:

Πηγή: https://enromiosini.gr/arthrografia/epikair/%cf%87%ce%bf%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%88%ce%b5%cf%85%ce%b4%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84/

προηγούμενο
επόμενο
more

Facebook Comments