Ο Μητσοτάκης για εσπρεσσάκι στο Da Capo

Για εσπρεσάκι στο Da Capo στο Κολωνάκι βρέθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας το πρωί της 16-2-2021.

Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, στην οποία εικονίζεται ο Πρωθυπουργός μαζί με την ίδια και τον ραδιοφωνικό της παρτενέρ στα Παραπολιτικά 90.1, κ. Δημήτρη Τάκη.

Όπως γράφει η γνωστή δημοσιογράφος: “Το Μπρα ντε φερ κάνει ρεπορτάζ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στους χιονισμένους δρόμους. Μία στάση για καφέ καθ´ οδόν για το Μαξίμου! Μιλήσαμε για κακοκαιρία, εμβολιασμούς, ευπαθείς ομάδες. Καλημέρα σας.”

Την ίδια στιγμή, η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθήνας-Λάρισας είχε διακοπεί, το ηλεκτρικό δίκτυο έχει παραλύσει και 250.000 νοικοκυριά είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα επί 36 ώρες σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Σποράδες, Πελοπόννησο, Ήπειρο.

Για πολλές ώρες έμειναν επίσης χωρίς νερό ολόκληρες περιοχές, χωριά αποκλείστηκαν ενώ μετράμε και τέσσερις νεκρούς ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας. (χμ ίσως θα ήταν καλύτερα να διατυπωθεί ως αποτέλεσμα της διαχείρισης της κακοκαιρίας).

Να σημειώσουμε ότι στο Κολωνάκι υπήρχε εκχιονιστικό μηχάνημα και πως ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης δήλωσε πως «Με δεδομένη την κακοκαιρία το πρόβλημα, αντιμετωπίστηκε στο καλύτερο δυνατό» (ναι μιλάει για τη χώρα μας, όχι για άλλη-τα ίδια δεν λέγανε και οι προηγούμενοι για τη διαχείριση της φωτιάς στο Μάτιꓼꓼ)

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες ΝΑ ΜΗΝ παραμένουν όρθιοι έξω από καφετέριες ούτε και να συνωστίζονται εκεί, καθώς και κίνδυνο να κολλήσουν κορωνοΐό διατρέχουν αλλά και απαγορεύεται από τα μέτρα πρόληψης διασποράς και τιμωρείται με πρόστιμο 300 ευρώ…

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments