Μπήκε στο ΡΙΚ φωνάζοντας «άθεοι» λόγω Eurovision

Άνδρας το μεσημέρι του Σαββάτου (27/2) πλησίασε το κτήριο όπου στεγάζεται το κρατικό κανάλι και προκάλεσε ένταση, φωνάζοντας. Ο εν λόγω άνδρας, σε έντονο ύφος απειλούσε και εξύβριζε θεούς και… δαίμονες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news κατάφερε να περάσει από την πύλη και να εισέλθει εντός του κτηρίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε τετ – α – τετ με παρουσιαστή και εκεί προκλήθηκε ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση.

Ο λόγος που «έσπρωξε» τον εν λόγω άνδρα έξω από το ΡΙΚ είναι το τραγούδι που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision, το οποίο ως γνωστό έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων λόγω της αναφοράς του στον διάβολο.

Στο σημείο, όπως διαπιστώνεται και από το αποκαλυπικό οπτικοακουστικό υλικό που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας, έσπευσε Αστυνομία για να επαναφέρει την τάξη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ιστοσελίδας μας, η Αστυνομία κατήγγειλε τον εν λόγω άνδρα και έκδωσε εναντίον του εξώδικο ύψους 300 ευρώ για παράβαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμο αφού διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν στο σημείο χωρίς να έχει αποστείλει οποιοδήποτε SMS στο 8998.

Θυμίζουμε ότι χθες το ΡΙΚ δέχθηκε απειλές ώστε να ανάψει «κόκκινο» στη συμμετοχή αλλιώς άγνωστοι θα πυρπολούσαν το κτήριο.

Πηγή: https://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/mpike-sto-rik-fonazontas-atheoi-logo-eurovision-epitopoy-astynomia

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments