Έλενα Τσαγκρινού: Πριν βγω στη σκηνή θα κάνω σίγουρα τον σταυρό μου!

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2021, Έλενα Τσαγκρινού, έδωσε συνέντευξη στον Ισίδωρο Φίκαρη και στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου του Star Channel.

Εκεί μίλησε για το τραγούδι της, για την προετοιμασία, τη σκηνική της εμφάνιση το Ρότερνταμ αλλά και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τους στίχους του El Diablo.

Αρχικά τόνισε ότι: “Από παιδάκι ήθελα να συμμετάσχω στη Eurovision. Ήρθε αυτή η χρονιά για εμένα και νιώθω πολύ ευγνώμων”

“Αυτό που θα δείτε στη σκηνή θέλω να είναι από τις εμφανίσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Προετοιμάζομαι… Ο σκηνοθέτης μας είχε επιμεληθεί το act της Conchita, Έχουμε δώσει το 50% και έχουμε να δώσουμε άλλο 50!” είπε μεταξύ άλλων για την εμφάνιση της.

Απαντώντας στις επικρίσεις είπε: “Το τραγούδι μου δόθηκε μέσω της εταιρείας μου, οπότε δεν γνωρίζω τι άλλο θα μπορούσε να έχει γίνει διαφορετικά. {…}Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα να αλλάξουν στίχοι ή ο τίτλος του τραγουδιού λόγω αντιδράσεων. Κάνουμε τέχνη, μουσική, τραγούδια, λέμε διάφορα στα τραγούδια, δεν με φοβίζει κάτι”.

“Για να μάθω το χορευτικό, τα πόδια μου ήταν μωβ για δύο εβδομάδες. Έβαζα κρέμα και δεν έφευγε η μελανιά. 16 ώρες χορευτικό και χτύπησα και δύο φορές το κεφάλι μου, καρούμπαλα. Ήμουν καταχτυπημένη, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε” είπε σχετικά με το βίντεο κλιπ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

“Πριν βγω στη σκηνή θα κάνω σίγουρα τον σταυρό μου!” τόνισε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξη δήλωσε ότι στόχος της είναι η πρωτιά. 

Δείτε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

Πηγές:

https://ogaegreece.com/archives/88450

https://eurovisionfun.com/2021/03/%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-h-%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1/

https://www.yupiii.gr/gossip/c315195/i-elena-tsagkrinou-apanta-stous-epikrites-tis-kanoume-texni-mousiki-leme-diafora-sta-tragoudia

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments