Ξεμπρόστιασμα των εμβολίων από τον Έλληνα καρδιολόγο Γ. Καρυστινό

«…περίεργο δυο διαφορετικής τεχνολογίας εμβόλια να κάνουν ίδιες παρενέργειες.

Αρχίζω να αμφιβάλλω αν το εμβόλιο της astra είναι αδενοιός.

Εδώ έχουμε τα ίδια ποσοστά ακόμα και στις υποκατηγορίες και στα εμβόλια mrna και στο εμβόλιο της astra.

Στους υγιείς που δεν είναι υπερήλικες η θνητότητα είναι πολύ χαμηλή όμως σε αυτούς τα ποσοστά παρενεργειών είναι τρομακτικά. Εδώ οι παρενέργειες είναι μη αποδεκτές αφού δεν έχουν ρίσκο από την ασθένεια.

Το πρόβλημα είναι οι μεσοπρόθεσμες και οι μακροπρόθεσμες. Και είναι άγνωστες. Αν προκαλεί στειρότητα ή κακοήθειες θα το βρουν μετά από χρονιά. Αν πυροδοτεί αυτοάνοσα θα το δεις μετά από 3-4 χρόνια.  Αν ανακαλύψουν κάτι τέτοιο τι θα πουν, ελάτε να σας το βγάλουμε?

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι σε έξι μήνες και να ξέρεις τι θα βγάλεις μετά από 5 χρόνια.

Ο κόσμος δρα υπό το καθεστώς προπαγάνδας και απειλής. Ότι δεν θα τους αφήσουν να βγουν από το σπίτι τους. Ο Γκέμπελ θα έπαιρνε μαθήματα. Η πλύση εγκεφάλου είναι φοβερή.»

Για «δικτατορία» και όχι «δημοκρατία» στη χώρα μας έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός. Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, αναφέρθηκε επίσης στα τεστ για τον Covid-19, στα αντισώματα, καθώς και στα εμβόλια.

Με το εμβόλιο, είπε, δεν εξασφαλίζεται ούτε ότι δεν θα νοσήσεις, ούτε ότι δεν θα μεταδώσεις τον ιό. «Άρα, ποια είναι τα οφέλη του εμβολίου;», αναρωτήθηκε ο κ. Καρυστινός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και αναφερόμενος στις παρενέργειες από το εμβόλιο, σημείωσε ότι το πρόβλημα έγκειται στις μεσοπρόθεσμες και στις μακροπρόθεσμες παρενέργειες, οι οποίες θα φανούν μετά από είκοσι χρόνια.

Ακούστε όσα δήλωσε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πηγή: https://focusfm.gr/xemprostiasma-ton-emvolion-apo-ton-ellina-kardiologo-g-karystino-vinteo/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments