Ελληνικά Hoaxes: Μισές αλήθειες, ολόκληρα ψέματα! Αναφορές παρενεργειών και θανάτων μετά από εμβολιασμό COVID παιδιών και εφήβων στις ΗΠΑ

Σε προηγούμενο άρθρο μας, ασχοληθήκαμε με την αναφορά θανάτου ενός κοριτσιού 2 χρονών, στην Πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer/Biontech. Όπως είχαμε δει, η αναφορά αυτή, ενώ αρχικά καταχωρήθηκε στο σύστημα VAERS των ΗΠΑ, μετά εξαφανίστηκε. 

Την υπόθεση θανάτου του 2χρονου κοριτσιού ανέλαβαν να καταρρίψουν οι “εθνικοί μας καταρριψίες”, τα Ελληνικά Hoaxes. Όπως διαβάζουμε στο άρθρο τους, η αναφορά ήταν ψευδής και γι’ αυτό αποσύρθηκε από το VAERS. Όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά που ασχοληθήκαμε με το θέμα, δεν πρόκειται να κάνουμε σενάρια ούτε υποθέσεις. Εμείς γνωρίζουμε μόνο ό,τι διαβάζουμε, ό,τι ακούμε, ό,τι δημοσιεύεται. 

Προτού ασχοληθούμε με τα επιχειρήματα των Hoaxes, οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι θα τους βγάλουμε καινούργια “δουλίτσα”. 

Στην τελευταία ενημέρωση του VAERS (την Παρασκευή 7/5) εμφανίστηκαν ακόμα δύο αναφορές θανάτων μωρών μετά από εμβολιασμό τους! 

Το πρώτο είναι ένα κοριτσάκι 2 ετών από την Πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ένα περιστατικό που έχει αρκετές ομοιότητες με το προηγούμενο (ηλικία, πολιτεία, ημ/νία εμβολιασμού, ημ/νία θανάτου) και κάποιες διαφορές (σ’ αυτήν την περίπτωση, το μωρό δεν φέρεται να νοσηλεύτηκε όπως στην προηγούμενη). Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για το ίδιο παιδί και κάποιος να επανέλαβε την αναφορά, διορθώνοντας κάποια λάθος στοιχεία (στην πρώτη αναφορά, αυτή που “εξαφανίστηκε”, οι ημέρες νοσηλείας δεν ταίριαζαν με την ημερομηνία εμβολιασμού και θανάτου). Τα στοιχεία αυτού του περιστατικού υπάρχουν στην παρακάτω φωτό. 

Η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/hoaxes-covid.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments