Κυβερνήτης Φλόριντα: Διαλέξαμε την ελευθερία από τον (υγειονομικό) φασισμό! Λαϊκό παραλήρημα για τον Ντε Σάντις

Date: 09/06/2021 Time: 09:50

Η μεγαλύτερη συναυλία από το ξεκίνημα της πανδημίας πραγματοποιήθηκε στην πολιτεία της Φλόριντα, όπου χιλιάδες πολίτες αποθέωσαν κυριολεκτικά τον κυβερνήτη Ρον Ντε Σάντις. «Διαλέξαμε την ελευθερία από το φασισμό», έγραψε στο Twitter ο «ροκ σταρ» κυβερνήτης της ηλιόλουστης Πολιτείας. Τον υγειονομικό φασισμό των lockdown και της υποχρεωτικής μασκοφορίας, εννοούσε ο Ντε Σάντις,

Η πολιτεία της Φλόριντα, σε αντίθεση με τις συστάσεις των «ειδικών» και την κατακραυγή των συστημικών Μέσων Ενημέρωσης, δεν επέβαλε γενικό lockdown, όπως η Νέα Υόρκη, κατέγραψε λιγότερους θανάτους από αυτήν και έσωσε την οικονομία της από την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Οι πολίτες, νιώθουν ευγνώμονες για κυβερνήτη τους, που όχι μόνο δεν τους οδήγησε στη φτώχεια, αλλά δεν τους στέρησε και τις βασικές και Συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες τους.

Να υπενθυμίσουμε στους εδώ «ειδικούς», ότι η Φλόριντα έχει διπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα και παρόμοιες κλιματολογικές συνθήκες, αλλά δεν συμφέρει το σύστημα Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός να ενημερώνεται γι’ αυτά που συμβαίνουν στη Φλόριντα και το παράδειγμα που έδωσε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ούτε φυσικά, κανένα από τα παπαγαλάκια της λίστας Πέτσα, λέει ότι η Φλόριντα έχει πετάξει τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους εδώ και πάρα πολλούς μήνες, χωρίς να έχει επιτευχθεί η πολυδιαφημιζόμενη ανοσία αγέλης από τους εμβολιασμούς! Επίσης, είναι η Πολιτεία, που έχει βάλει φρένο στην αυθαιρεσία των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όσον αφορά στην ελευθερία της έκφρασης και των απόψεων.

Υπάρχουν πολλές φήμες, ότι ο Ντε Σάντις, ίσως είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος με τον Τραμπ το 2024. Άλλοι τον θεωρούν, στην περίπτωση που δεν κατέβει ο Τραμπ στις εκλογές, ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί για να τις κερδίσει. Η τετραετία Τραμπ, δημιούργησε μία νέα γενιά πολιτικών, που δεν υποτάσσονται στους διεφθαρμένους γραφειοκράτες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την παγκοσμιοποίηση. Μία νέα γενιά πολιτικών, που ζει και αναπνέει με τις πρώτες λέξεις του Αμερικανικού Συντάγματος: We, the People!

Ο Ντε Σάντις, είναι το μέλλον της Αμερικής και της Ευρώπης.

Πηγή: https://theflagreport.com/kyvernitis-florinta-dialexame-tin-eleftheria-apo-ton-ygeionomiko-fasismo-laiko-paralirima-gia-ton-nte-santis/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments