Δημήτρης Γάκης: 150.000 € ο Τσιόδρας για πρόληψη πανδημιών (έργο ΕΕ), πριν την “πανδημία” Covid-19 (βίντεο)

«Από τον Αύγουστο του 2019, έξι μήνες οργάνωσαν ένα πρόγραμμα πολύ καλά χρηματοδοτημένο για την αντιμετώπιση πανδημιών. Το έργο ανέλαβε η έξους που χρηματοδότησε και πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Και ο κ. Τσιόδρας πήρε 150.000 ευρώ πριν την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος που έγινε στις 25 Φεβρουαρίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία πανδημία κηρύχτηκε τον Μάρτιο!

 Το ζήτημα δεν είναι ποιος και τι πήρε αλλά πως ξέρανε έξι μήνες πριν ότι έρχεται πανδημία.

Βεβαιότητα ότι ο ιός είναι προϊόν χειρισμού, βελτίωσης που ξεκίνησαν στις ΗΠΑ και μετά την απαγόρευση Ομπάμα μεταφέρθηκαν στην Ουχάν.

Η Κίνα έχει 3 θανάτους ανά εκατομμύριο. Χορήγησε εμβόλιο σε αστυνομία και στρατό πολύ νωρίς, το είχαν δοκιμάσει δηλαδή από πριν, δεν το δίνεις χωρίς να το έχεις δοκιμάσει, ειδικά σε κομουνιστικό καθεστώς που στηρίζονται σε αυτά.

Το εργαστήριο στην Ουχάν το χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία μάλιστα το έσβησε πρόσφατα από το site.

Αν έφερναν όλα τα εμβόλια και  έδιναν όλα τα στοιχεία  πιστεύετε ότι κανένας έλληνας θα ήταν αρνητήςꓼ

Αν τα δεδομένα των επιπλοκών των εμβολίων προβάλλονταν ισότιμα και όχι ανισότιμα εις βάρος του συγκεκριμένου εμβολίου της άστρα το οποίο από πρόσφατη πολύ αξιόπιστη μελέτη της Μεγάλης Βρετανίας είναι από τα εμβόλια mrna.

Αν δεν κρύβανε ότι τα εμβόλια mrna έχουν το δραματικό μειονέκτημα ότι εισάγουν την ακίδα η οποία δεν μένει μόνο στο κύτταρο αλλά βγαίνει στην κυκλοφορία και σε άλλα συστήματα για αυτό βλέπουμε νευρολογικές επιπλοκές γιατί περνάει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, αγγειακές επιπλοκές οι οποίες είναι πολύ σοβαρές, μυοκαρδίτιδες σε παιδιά και θέλουν να εμβολιάσουν παιδιά, αν δεν τα κάνανε όλα αυτά ο κόσμος θα είχε εμπιστοσύνη στα εμβόλια και θα είχε εμβολιαστεί χωρίς να χρειαστεί να τον αστυνομεύσουν και τον πειθαναγκάσουν με bar-code και με απειλές»

Από την εκπομπή «Focus 8 με 11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, της 9-6-2021.

Η σχετική ανάρτηση του κ Γάκη

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ…

#Τον Αύγουστο του 2019, 6 μήνες πριν την πανδημία, μία Ελληνική μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η EXUS LTD, ανέλαβε έργο της Ευρωπαικής Ένωσης για την Διαχείρηση Πανδημικής Κρίσης και ηγήθηκε κοινοπραξίας, με τεράστια χρηματοδότηση (πρόγραμμα Stamina). ΕU contribution € 580.562,50

#Το αναφέρει το enterprise Europe Network στις 25/2/2020 (μία ημέρα πριν την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος Covid-19 στην Ελλάδα).

#Την ίδια ημέρα η Κυβέρνηση βγάζει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα lockdowns, την λήψη μέτρων, την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών κλπ !

#Την επόμενη ημέρα εγκρίνεται, από τον ειδικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου, η χρηματοδότηση από την Nexus, κατόπιν προγενέστερου αιτήματος του ιδίου, του καθ. ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ με 150.000 ευρώ (Δείτε το έγγραφο που επισυνάπτεται από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και παρατηρείστε ότι το αίτημα έχει αριθμό πρωτοκόλου χωρίς ημερομηνία!!! )

#ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΙ «ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ» ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΧΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ» από τον Αύγουστο 2019 ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΔΩΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΩΣΟΥΝ»

Πηγές:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/150000-covid-19.html

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1150215692130940&id=100014275599790 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments