«Πληθυσμιακή ανοσία αποκτάται και δια της εκθέσεως στον ιό, στους κάτω των 30 δε αυτό είναι σχετικά ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ από το εμβόλιο»

Θα γίνω κουραστικός αλλά θα το γράφω ξανά και ξανά μέχρι να εμπεδωθεί από όλους και να καταλάβουμε τί συμβαίνει.

Η νόσος covid έχει μια πρωτοφανή ηλικιακή διαφοροποίηση, δεν υφίσταται σε καμιά άλλη γνωστή λοιμώδη νόσο παρόμοιο εύρος θνητότητος ανάλογα με τις ηλικίες!

Έτσι τα υγιή παιδιά και οι νέοι κάτω των 20 έχουν θνητότητα μισό στο εκατομμύριο! Αν προσβληθούν!

Οι υγιείς νέοι ενήλικες 20-30 έχουν δύο στο εκατομμύριο!

Οι υγιείς 30-40 μία στις 100.000!

Οι άνω των 70 με υποκείμενα νοσήματα (ποιός δεν έχει σ’ αυτήν την ηλικία;) έχουν 5% οι δε άνω των 80 έχουν θνητότητα 20%!!

Εγώ προσωπικά ως σχετικά υγιής 65χρονος έχω μία στις 200, 0,5% δηλαδή.

Είναι συνεπώς πολύ απλό το να καταλάβει καθένας αν πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει εμβόλιο.

Οι άνω των 60-65 (με σοβαρά υποκείμενα 10-15 χρόνια πιο μικροί) ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν, αν και ξέρουμε ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ο ιός όμως είναι πιο επικίνδυνος.

Οι υγιείς κάτω των 40 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν (του κερατά!) ακριβώς επειδή ο κίνδυνος από το εμβόλιο είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ από αυτόν του ίδιου του ιού.

Οι 40-60 αποφασίζουν κατά περίπτωσιν, ένας 45χρονος υπέρβαρος καπνιστής και λίγο διαβητικός πρέπει να κάνει βέβαια.

Τώρα το να κάνουν οι νέοι επειδή θέλουν ας κάνουν, δικαίωμά τους είναι. Το να εξαναγκασθούν όμως να κάνουν με διάφορες εκβιαστικές μεθόδους δεν είναι απλά φασιστικό είναι ΑΝΗΘΙΚΟ!

Ακόμα κι αν ο στόχος είναι η περίφημη πληθυσμιακή ανοσία (τελικά υφίσταται λοιπόν, δεν είναι “ανοησία”;!) είναι απολύτως ΑΝΕΝΤΙΜΟ να εκθέτουμε δια της (έστω εμμέσου) βίας νέα άτομα σε κινδύνους μεγαλύτερους από το προσδοκόμενο γι’ αυτά όφελος!

Πόσο μάλλον που ακόμα δεν γνωρίζουμε τις ενδεχόμενες μακροχρόνιες παρενέργειες των εμβολίων κι αν είναι να υπάρξουν τέτοιες ας το μάθουμε καλύτερα από ηλικιωμένους ή και μεσήλικες, ΟΧΙ όμως από νέους και παιδιά!

Επί τέλους πληθυσμιακή ανοσία αποκτάται και δια της εκθέσεως στον ιό, στους κάτω των 30 (40) δε αυτό είναι σχετικά ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ από το εμβόλιο!

Τα άλλα όλα είναι φανατισμοί, τσαρλατανισμοί και φαρισαϊσμοί!!!

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments