Η 14χρονη δεν πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η 14χρονη πέθανε από bullying-Δεν ενδιαφέρει κανέναν;

ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΝΈΝΑ;

Κηδεύτηκε  στην Επανομή Θεσσαλονίκης, η 14χρονη που είχε κάνει εγχείρηση σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης για να αδυνατίσει.

Τραγική φιγούρα ο ιερέας πατέρας της, που είδε το αγγελούδι του να χάνει τη ζωή του από την μία στιγμή στην άλλη.

Σηψαιμία διέγνωσε ο ιατροδικαστής στο πόρισμα του για τον θάνατο της μικρής.

Μια λεπτομέρεια που δεν έλαβε το φώς της δημοσιότητας, είναι η αιτία που προκάλεσε αυτό το περιστατικό.

Η μικρή έλεγε στους γονείς της ότι τα παιδιά του σχολείου την κορόιδευαν ότι ήταν χοντρή και γι’αυτό πήρε αυτή την απόφαση.

Με άλλα λόγια η 14χρονη υπέστη μπουλινγκ από τα παιδιά της ηλικίας της!!!

Και αυτό… ουδόλως ενδιαφέρει κάποιον…

Εκτός από τις ιατρικές ευθύνες υπάρχουν και σχολικές!!

Κρίμα!

Πηγή: https://www.facebook.com/photo?fbid=5675736355833348&set=a.797334937006872 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΟΥΛΑΣ

Η 14χρονη δεν πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η 14χρονη πέθανε από bullying

Δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε κανένα χαρτί, σε κανένα πληκτρολόγιο, μα και σε κανένα νου, ο πόνος που αισθάνεται ένας γονιός για την απώλεια του παιδιού του.

Τις τελευταίες μέρες ο Πάτερ Βησσαρίων σηκώνει έναν δυσβάστακτο σταυρό. Θρηνεί για την απώλεια της 14χρονης κόρης του. Η Γωγώ πέταξε για τους ουρανούς. Ανήμερα της γιορτής του πατέρα…

Είχε διακομισθεί σε Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο ώστε να χάσει βάρος.

Η επέμβαση δεν έφερε επιθυμητά αποτελέσματα. Η νεαρή αισθανόταν αφόρητους πόνους, όμως ο γιατρός ανέφερε στον πατέρα Βησσαρίωνα ότι ήταν φυσιολογικοί. Δύο ημέρες μετά η Γωγώ κατέληξε.

Πόσα ακόμα θύματα θα θρηνήσουμε από το bullying;

Πρέπει να αναδειχτούν από όλους μας προσπάθειες όπως το Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα που τρέχει το «Χαμόγελο» για την καταπολέμησή του.

Εννοείται ότι το 14χρονο κορίτσι πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ευθύνες γιατρών κλπ., αλλά ηθικός αυτουργός ήταν το bullying.

«Όπως όλοι μας στην καραντίνα, το παιδάκι μου άρχισε να τρώει λίγο παραπάνω, ενώ είχε ήδη κάποια περιττά κιλά. Προσπαθήσαμε αρχικά με τους γνωστούς τρόπους να τα χάσει, έκανε ποδήλατο και διάδρομο, αλλά κουραζόταν πολύ. Δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά.

Ζήτησε την βοήθειά μου και προφανώς ως πατέρας, θα έκανα το καλύτερο για αυτήν. Το μόνο που ήθελα ήταν να σώσω το παιδί μου και το έχασα για πάντα» είχε πει στο ThessToday.gr ο Πάτερ Βησσαρίων, έμπλεος δακρύων…

Πηγή: https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/i-14chroni-den-pethane-apo-poliorganiki-aneparkia-i-14chroni-pethane-apo-bullying/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments