Καταγγελία: Αγανακτισμένοι ασθενείς έκαναν επίθεση στον Τσιόδρα στο Αττικόν-«Δείτε τα χάλια μας πως μας καταντήσατε με τα εμβόλια»

Σύμφωνα με ανάρτηση που κυκλοφορεί στο fb ασθενείς σε εφημερία του Αττικού νοσοκομείου επιτέθηκαν λεκτικά στον κ. Τσιόδρα.

Δείτε την ανάρτηση

“Στέλλα Ιακωβίδου

Από την φίλη μου Mary Exarhou

Μετά από πολύωρη αναμονή στην εφημερία του αττικού νοσοκομείου έκπληκτοι ασθενείς και συνοδοί βλέπουμε τον (κύριο) Τσιορδα να περνάει χαμογελαστός με δυο τρεις ακολούθους καμαρωτοί και να ρωτούν ασθενείς τι πρόβλημα έχουν και αν έχουν εμβολιαστεί.

Λίγο η ζέστη, λίγο η ταλαιπωρία, ήταν κάτι που χτύπησε κόκκινο στον εγκέφαλο όλων… και εκεί ξεκίνησε ένα απίστευτο πανηγύρι, φωνές, βρισιές και κάποιοι επιχείρησαν και επίθεση.

Εντελώς τυχαία το 80% στα επείγοντα ήταν ένα μέρος πρόσφατα εμβολιασμένοι, οι άλλοι μετρούσαν κάποιους μήνες (χωρίς ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων κλπ) όταν κάποιος συνοδός του φώναξε «δείτε τα χάλια μας πως μας καταντήσατε με τα εμβόλια».

Η απάντηση ήταν… ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!

Λοιπόν και εγώ για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί του όσο αντιπαθής και αν μου είναι!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα για τους εμβολιασμούς, όπως είπε και ο «αντιπαθής τύπος» ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Τα φιλιά μου πατριώτες

Για αυτό ψηφίστηκε το «ΆΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ»…”

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

press-gr.com

Πηγή: https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%ce%b1%cf%83-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b1/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments