Δ. Ποντίκας: Η διαρροή του Καναδά… εσκεμμένη ή κατά λάθος;

Η διαρροή ενός κειμένου του Καναδά είναι η πρώτη σε μία σειρά από γεγονότα που θα δούμε, τα οποία μας κάνουν να πιστεύουμε ότι τα εκάστοτε μέτρα που ανακοινώνονται, εφαρμόζονται ανάλογα με την αντίδραση που υπάρχει από τον κόσμο στην κάθε χώρα.

Canada leaked document – Great Reset πλάνα για μέσα στο 2021. 

Στις 20 Οκτωβρίου 2020, Κατά τα γραφόμενα του άρθρου διέρρευσε ένα έγγραφο, το οποίο έδινε λεπτομέρειες την μεγάλη επανεκκίνηση του Καναδά, του οποίου το βασικό κομμάτι παραθέτουμε μεταφρασμένο με δικά μας σχόλια εδώ.

Canada global reset plan leaked

– Phase in secondary lock down restrictions on a rolling basis, starting with major metropolitan areas first and expanding outward. Expected by November 2020.

Σταδιακή εφαρμογή δευτερευόντων περιορισμών κλειδώματος σε κυλιόμενη βάση, ξεκινώντας πρώτα από τις μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές και επεκτεινόμενη προς τα έξω. Αναμένεται έως τον Νοέμβριο του 2020. (Συνέβη και στην Ελλάδα)

– Rush the acquisition of (or construction of) isolation facilities across every province and territory. Expected by December 2020.

Επισπεύδουν την απόκτηση (ή την κατασκευή) εγκαταστάσεων απομόνωσης σε κάθε επαρχία και περιοχή. Αναμένεται έως τον Δεκέμβριο του 2020. (Συνέβη και στην Ελλάδα)

– Daily new cases of COVID-19 will surge beyond capacity of testing, including increases in COVID related deaths following the same growth curves. Expected by end of November 2020.

Τα καθημερινά νέα κρούσματα του COVID-19 θα υπερβαίνουν την ικανότητα εξέτασης, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των θανάτων που σχετίζονται με το COVID και ακολουθούν τις ίδιες καμπύλες αύξησης. Αναμένεται έως το τέλος Νοεμβρίου 2020. (Συνέβαινε για μήνες  με τους γιατρούς αν θυμάστε να βαφτίζουν πληθώρα θανάτων Covid.)

– Complete and total secondary lock down (much stricter than the first and second rolling phase restrictions). Expected by end of December 2020 – early January 2021

Πλήρες και ολοκληρωτικό κλείδωμα της δευτερεύουσας φάσης (πολύ αυστηρότερο από τους περιορισμούς της πρώτης και της δεύτερης κυλιόμενης φάσης). Αναμένεται έως το τέλος Δεκεμβρίου 2020 – αρχές Ιανουαρίου 2021. (Συνέβη και στην Ελλάδα)

– Reform and expansion of the unemployment program to be transitioned into the universal basic income program. Expected by Q1 2021.

Μεταρρύθμιση και επέκταση του προγράμματος ανεργίας που θα μετατραπεί σε πρόγραμμα καθολικού βασικού εισοδήματος. Αναμένεται έως το 1ο τρίμηνο του 2021.

– Projected COVID-19 mutation and/or co-infection with secondary virus (referred to as COVID-21) leading to a third wave with much higher mortality rate and higher rate of infection. Expected by February 2021.

Προβλεπόμενη μετάλλαξη του COVID-19 και/ή συν-μόλυνση με δευτερογενή ιό (που αναφέρεται ως COVID-21) που οδηγεί σε ένα τρίτο κύμα με πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας και υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης. Αναμένεται έως τον Φεβρουάριο του 2021. (Εδώ στην Ελλάδα επειδή για κάθε χώρα το αφήγημα αλλάζει, μας έχουν στήσει το παραμύθι με την πληθώρα επικίνδυνων μεταλλάξεων και όχι με τον Covid-21. Αυτό μπορεί να επικρατεί δειλά δειλά σε άλλες χώρες, αλλά κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί με σιγουριά ότι η περίπτωση του Covid-21 θα φτάσει σαν σενάριο και στην Ελλάδα.)

– Daily new cases of COVID-21 hospitalizations and COVID-19 and COVID-21 related deaths will exceed medical care facilities capacity. Expected Q1 – Q2 2021.

Τα καθημερινά νέα περιστατικά νοσηλείας στο νοσοκομείο με COVID-21 και οι θάνατοι που σχετίζονται με COVID-19 και COVID-21 θα υπερβαίνουν τη χωρητικότητα των εγκαταστάσεων ιατρικής περίθαλψης. Αναμένεται το 1ο – 2ο τρίμηνο του 2021.

(Συνέβαινε στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα. Παρατηρήσατε αρκετοί ότι μέχρι αρχές Ιούνη, τα ΜΜΕ μιλούσαν όλο για νέες εισαγωγές και θανάτους από Covid στα νοσοκομεία καθημερινά και σταμάτησαν απότομα… τι έγινε; Μα… τελείωσε και το δεύτερο τρίμηνο του 2021.)

– Enhanced lock down restrictions (referred to as Third Lock Down) will be implemented. Full travel restrictions will be imposed (including inter-province and inter-city). Expected Q2 2021.

Θα εφαρμοστούν ενισχυμένοι περιορισμοί κλειδώματος (που αναφέρονται ως Τρίτο Κλείδωμα). Θα επιβληθούν πλήρεις ταξιδιωτικοί περιορισμοί (συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών μεταξύ επαρχιών και πόλεων). Αναμένεται το 2ο τρίμηνο του 2021. (Συνέβαινε και στην Ελλάδα ειδικά την περίοδο του Πάσχα).

– Transitioning of individuals into the universal basic income program. Expected mid Q2 2021.

Μετάβαση των ατόμων στο πρόγραμμα καθολικού βασικού εισοδήματος. Αναμένεται στα μέσα του 2ου τριμήνου του 2021. (Στον Καναδά ήδη από τις 3 Μαρτίου 2021 https://goldenageofgaia.com/2021/03/03/universal-basic-income-in-canada-new-momentum-for-old-idea/ ξεκίνησαν να περάσουν τη νομοθεσία. Στην Ελλάδα, ξεκίνησε η διαδικασία  επαναπροσδιορισμού κατώτατου μισθού, τέλη Μαρτίου, για να τελειώσει μέσα στον Ιούλιο. https://www.capital.gr/oikonomia/3534436/pote-kai-pos-tha-allaxei-o-katotatos-misthos. Υπάρχει μία πιθανότητα να μας ανακοινώσουν ότι αυτός ο κατώτατος μισθός θα μπει μέσα στο παγκόσμιο πρόγραμμα που μαγειρεύεται.)

– Projected supply chain break downs, inventory shortages, large economic instability. Expected late Q2 2021.

Προβλεπόμενες διακοπές της αλυσίδας εφοδιασμού, ελλείψεις αποθεμάτων, μεγάλη οικονομική αστάθεια. Αναμένεται στα τέλη του 2ου τριμήνου του 2021.

(Συμβαίνει ήδη στον Καναδά https://biv.com/article/2021/06/food-inflation-looms-bc-consumers  αλλά και σε εμάς εδώ ήδη:

https://www.kathimerini.gr/economy/561401203/anatimiseis-kai-elleipseis-proionton-allazoyn-ta-schedia-tis-jumbo/

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/energeia/fisiko-aerio-ta-mikra-apothemata-trofodotoun-to-pagkosmio-rali-timon/

https://www.ot.gr/2021/06/05/apopseis/erxetai-to-telos-tou-petrelaiou/)

– Deployment of military personnel into major metropolitan areas as well as all major roadways to establish travel checkpoints. Restrict travel and movement. Provide logistical support to the area. Expected by Q3 2021.

Ανάπτυξη στρατιωτικού προσωπικού σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές καθώς και σε όλες τις μεγάλες οδικές αρτηρίες για τη δημιουργία σημείων ελέγχου ταξιδιού. Περιορισμός των ταξιδιών και των μετακινήσεων. Παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης στην περιοχή. Αναμένεται έως το 3ο τρίμηνο του 2021. (Μιλάμε για τρίτο τρίμηνο δηλαδή Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο, οπότε εδώ αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα. Αν κρίνουμε από τον τρόμο και τα πολύ σκληρά μέτρα που λένε οι ιθύνοντες ότι θα περάσουν, τότε μπορεί να δούμε και αυτή την υλοποίηση και εδώ)

Στην αρχή τα γνωστού τύπου μέσα ενημέρωσης έτρεξαν να το διαψεύσουν,

https://www.rebelnews.com/debunked_leaked_liberal_memo_is_absurd_says_ezra_levant

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-canada-idUSKBN27C344

https://factcheck.afp.com/leak-canada-lockdown-plans-fake

παρόλα αυτά υπήρξαν μεταγενέστερα  άρθρα που εν τέλει πιστοποίησαν την αυθεντικότητα του με αποδείξεις. 

https://freenorth.news/2020/11/12/evidencethegreatresetisrealhereswhyyouwontenjoyit/ (1 μήνα μετά τη διαρροή) 

https://themostbeautifulworld.com/blog/leakedmemoparliament?rq=leak (3 μήνες μετά τη διαρροή) 

Ακόμα και ο καθολικός αρχιεπίσκοπος Vigano, παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η μεγάλη επανεκκίνηση έχει υπογραφεί από πολλές χώρες και σε άλλα έθνη βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας. 

https://freenorth.news/2020/11/01/archbishopviganoconfirmsclaimsinviralcanadiangreatresetletter/ (1 μήνα μετά τη διαρροή)

Αυτό που παρατηρούμε λοιπόν να συμβαίνει εδώ, είναι το εξής: 

-προκύπτει μία διαρροή ενός σχεδίου για μία ολόκληρη χώρα. Το σχέδιο αυτό έχει κοινά στοιχεία με την περίπτωση της χώρας μας και κατά πάσα πιθανότητα και άλλων χωρών. 

-Αρχικά σπεύδουν οι φορείς που αποδομούν “ψευδείς ειδήσεις” να διαψεύσουν την είδηση, 

-Ένα μήνα μετά τα άρθρα που βγαίνουν, αποδεικνύουν ότι το εν τέλει το πλάνο για τον Καναδά μέσα στο 2021 είναι αληθινό.

Προς το παρόν σε αυτή τη δημοσίευση υπάρχει παράθεση πηγών για μία κατάσταση η οποία έχει ήδη συμβεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Στην επόμενη δημοσίευση θα περάσουμε σε κάτι παρόμοιο, το οποίο προδίδει ένα κοινό μοτίβο.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://widegenerationinformation.blogspot.com/2021/07/3.html?fbclid=IwAR29ypKBZ_pspAlKWCFyUWsUN68L-bdEyjAfFmf_A8rDIMeOYxAm-CHIwfM

προηγούμενο
επόμενο
more

Facebook Comments