ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ; ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Σημαντικές εκκλησιαστικές προσωπικότητες την επισκέπτονται!

Μετά την κοίμηση της μακαριστής Μαρίας στην Αγία Παρασκευή με την Παναγία, η την Οικονόμισσα, και της μακαριστής Γερόντισσας της Κρήτης, η Γερόντισσα … με το προορατικό και διορατικό της χάρισμα, αποτελεί καταφυγή των ευσεβών κληρικών και λαϊκών  στις δύσκολες μέρες μας.

Αδελφή μας που την γνωρίζει χρόνια, από τον στενό κύκλο της, μας εμπιστεύτηκε την ακόλουθη στιχομυθία που είχε την περασμένη Κυριακή με την Γερόντισσα, βλέποντας την να σκουπίζει τα δάκρυα της.

“Γιατί κλαις Γερόντισσα μου;”

” Πως να μην κλαίω κοπέλα μου ; Βλέπω την Παναγία μας , την Δέσποινα μας κλαίει γονατιστή στον Θρόνο του Υιού Της ! Σφραγίζουν  τα παιδιά μου, Του λέει ….” και Τον ακούω, κόρη μου, να Της απαντά:

“Με την δική τους βούληση προσέρχονται….”

“Συγχώρεσε τα, δεν γνωρίζουν, δεν καταλαβαίνουν…. Σε παρακαλώ μην επιτρέψεις άλλο αυτό το κακό….”

“Θα το τελειώσω Μητέρα μου! Θα δεις κοντά στην Γιορτή Σου πως θα το τελειώσω”

Είναι ΑΨΕΥΔΕΣ το στόμα της Γερόντισσας!

Όσα με την Χάρη του Παναγίου Πνεύματος προείδει συμπίπτουν χρονικά με όσα συγκεκαλυμμένα αλλά ξεκάθαρα λέει στην τελευταία του δημόσια επιστολή ο Γέροντας Ευθύμιος, και όσα λέει και ο Γέροντας Γαβριήλ.

Με αφορμή τα εμβόλια και με διακύβευμα το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, διχάζουν τους Χριστιανούς, διώκουν τους Ομολογητές- Αρνητές του εμβολίου, χωρίς να έχουν διδαχθεί από το παρελθόν, ότι στο διάβα της Ιστορίας μας  αυτοί οι διχασμοί  αποτέλεσαν και αποτελούν προάγγελο Εθνικής Καταστροφής!

Αδελφοί δεν αναμένουμε πλέον την πραγματοποίηση των Προφητειών του Αγίου Παϊσίου! ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ!!!!

ΔΕΝ θα εγκαταλείψει ο Θεός μας και η Δέσποινα μας τον πιστό Λαό Του! Δοκιμαζόμαστε! Υπομένουμε! Αλλά ας έχουμε Πίστη ότι ΑΚΟΜΗ ο Κύριος μας ΔΕΝ μίλησε!

Θα μιλήσει με το νυστέρι που θα πονέσει, αλλά και θα σώσει!!!!

Θαρσείτε Λαός του Θεού!!!

Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σελίδα μας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments