Φαρσαλινός: Η εξαφάνιση των κρουσμάτων αποδεικνύεται ουτοπία-Σημασία έχει η βαριά νόσος και οι θάνατοι

90% του πληθυσμού των ενηλίκων στη Μ. Βρετανία έχει αντισώματα για τον ιό SARS-CoV-2, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

https://www.itv.com/…/covid-nine-in-10-adults-across…

Ταυτόχρονα, η Μ. Βρετανία έχει 32.548 κρούσματα χθες, με το ρυθμό αύξησης να ξεπερνά ακόμη και το κύμα του Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2020. Χωρίς πολλά βαριά περιστατικά ομως και χωρίς πολλούς θανάτους (τουλάχιστον μέχρι στιγμής).

Παρόλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι στη Μ. Βρετανία που συστήνουν να μην σταματήσουν τα μέτρα περιορισμού! Παράνοια άνευ προηγουμένου.

Στην Ελλάδα συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι θα εξαφανίσουμε τον ιό (αυτό εννοούν προφανώς με τον όρο “τείχος ανοσίας”), και επικρατεί πανικός για την αύξηση των κρουσμάτων.

Βέβαια, αύξηση των κρουσμάτων και ταυτόχρονα να έχουμε το 30,5% των 80χρονων χωρίς να έχουν ξεκινήσει τον εμβολιασμό (όπως επίσης και το 22-37% στις ηλικίες 50-79 ετών) θα σημαίνει περιστατικά με βαριά νόσο και αυξημένες νοσηλείες σε ΜΕΘ. Ποιος φταίει γι’αυτό;

Πριν να είναι αργά, εμβολιασμός ηλικιωμένων και ευπαθών, χωρίς εκβιασμούς και λοιπές φαυλότητες.

Την επόμενη φορά να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν δημοσιεύουμε διαγράμματα συσχέτισης εμβολιασμών με κρούσματα. Τα κύματα ανεβαίνουν και πέφτουν, το ίδιο συνέβαινε και πέρσι (πριν έρθουν τα εμβόλια).

Σημασία έχει η βαριά νόσος και οι θάνατοι. Η εξαφάνιση των κρουσμάτων αποδεικνύεται μια ουτοπία, αλλά όταν τα λέγαμε και μιλούσαμε για ενδημικότητα ήμασταν αντιεμβολιαστές σύμφωνα με το zero-COVID dreamers’ fan club.

Τέλος, το προγνωστικό μοντέλο της κοινής λογικής με ενημερώνει ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε τα 2000 κρούσματα ημερησίως. Παρακαλώ να καταγραφεί η πρόβλεψη, γιατί σύντομα θα επικαλεστώ ότι σας τα έλεγα… ?

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.facebook.com/konstantinos.farsalinos/posts/1897993433685732

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments