Πρωτοπρεσβύτερος Ἀ. Γκοτσόπουλος: Κανένας κληρικός, και ασφαλώς ούτε εγώ, δεν βρεθήκαμε έξω από το Επισκοπείο των Πατρών κατά τη χθεσινή πορεία

Πάτρα, 15.7.2021

Ο εν Πάτραις γνωστός για το ήθος και ύφος δημοσιογράφος κ. Κων. Φλαμής ξανακτύπησε συκοφαντικά με προφανή τη σκοπιμότητα. Γνωστός και εύκολος στόχος του: το πρόσωπο ενός «ταλιμπάν», «τζιχαντιστή» παπά! [Προφανώς δεν με ξενίζουν οι ταμπέλες αυτές διότι μέχρι αυτές τις λέξεις εκτείνεται η θεολογική-θρησκειολογική γνώση, κατανόηση και αντίληψη του κ. Φλαμή… Βέβαια αυτό δεν του δημιουργεί την παραμικρή αναστολή να αποφαίνεται επί εκκλησιαστικών και εκκλησιολογικών ζητημάτων…]

Η “είδηση” είναι «πιασάρικη» και αναδημοσιεύεται άκριτα ή και κακόβουλα σε εθνικό δίκτυο : «Ο γνωστός παπα-Αναστάσης μαζί με έναν ακόμα ρασοφόρο επικεφαλής της πορείας “αντιεμβολιαστών” έξω από το Επισκοπείο Πατρών»!

Ασφαλώς και συμμετείχα στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ των εμβολιασμών, μαζί με άλλους δύο κληρικούς και χιλιάδες Πατρινών που εντελώς αυθόρμητα και χωρίς την παραμικρή οργάνωση ή πολιτική ή άλλη κάλυψη ή παρότρυνση βρεθήκαμε χθες το απόγευμα στην πλ. Γεωργίου Πατρών.

Οι χιλιάδες λαού, ανάμεσά τους και εμβολιασμένοι (!) διαμαρτυρηθήκαμε – μήπως κατέστη η διαμαρτυρία αδίκημα; – για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ εμβολίων, που κυκλοφορούν με ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ, διότι βρίσκονται σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όχι μόνο μικροφωνική εγκατάσταση δεν υπήρχε αλλά ούτε καν ντουντούκα, η οποία εξασφαλίστηκε λίγο πριν αρχίσει η πορεία… Επίσης, επισημαίνουμε με ιδιαίτερη έμφαση τον ειρηνικό χαρακτήρα της διαμαρτυρίας παρά το γεγονός ότι κάποιοι οικογενειάρχες λίαν προσεχώς θα χάσουν το μισθό τους.

Μικρή λεπτομέρεια ανάξια σημασίας για το γνωστό φλάμιο δημοσιογραφικό ήθος είναι ότι τόσο εγώ όσο και οι άλλοι δύο κληρικοί που συμμετείχαμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και στην πορεία δεν πήγαμε στο Επισκοπείο Πατρών!

Ναι!

Κανένας κληρικός, και ασφαλώς ούτε εγώ, δεν βρεθήκαμε έξω από το Επισκοπείο των Πατρών κατά τη χθεσινή πορεία!

π. Ἀναστάσιος Γκοτσόπουλος

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://tasthyras.wordpress.com/2021/07/15/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments