Αμερικανός γερουσιαστής: 5,247 θάνατοι, 438,441 παρενέργειες από τα εμβόλια. Γιατί τα υποβαθμίζουν οι υγειονομικές αρχές;

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.) προκαλεί τους επικεφαλής των τριών κορυφαίων ομοσπονδιακών υπηρεσιών υγείας να σταματήσουν να κωλυσιεργούν το Κογκρέσο και να εξηγήσουν γιατί οι υποσχέσεις τους για την ασφάλεια και την επιτήρηση των εμβολίων δεν ανταποκρίνονται στις πράξεις τους.

Σε επιστολή της 13ης Ιουλίου που δημοσιοποιήθηκε αργά στις 14 Ιουλίου, ο Johnson, επικεφαλής Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της Γερουσίας, δήλωσε ότι ενθαρρύνθηκε τον Οκτώβριο του 2020 από μια τηλεδιάσκεψη μεταξύ των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

“Ένα μέρος αυτής της συνάντησης περιέγραψε λεπτομερώς τα πολλαπλά συστήματα επιτήρησης που θα παρακολουθούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τυχόν εμβολίων” που θα λάβουν ομοσπονδιακή έγκριση για τη θεραπεία και την πρόληψη του ιού CCP, γνωστού επίσης ως νέου κοροναϊού, δήλωσε ο Johnson στον διευθυντή του NIH Francis Collins, στη διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky και στην εκτελούσα χρέη επιτρόπου του FDA Janet Woodcock.

“Σε γενικές γραμμές, το σχέδιο επιτήρησης των εμβολίων που περιγράφηκε στις 22 Οκτωβρίου φαινόταν ολοκληρωμένο και θα ενέπνεε μεγάλη εμπιστοσύνη στη δέσμευση των οργανισμών για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε όποιον άκουγε τις παρουσιάσεις εκείνη τη στιγμή”, έγραψε ο Johnson.

“Δυστυχώς, η έλλειψη απάντησης των υπηρεσιών σας στις επιστολές του Κογκρέσου για την εποπτεία, σε συνδυασμό με τις συζητήσεις μου με υπαλλήλους των υπηρεσιών και άτομα που πιστεύουν ότι έχουν υποστεί βλάβες από εμβόλια, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η διαφημιστική εκστρατεία για την επιτήρηση της ασφάλειας πριν από την έγκριση δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στις πραγματικές επιδόσεις των υπηρεσιών”.

Ιδιαίτερη ανησυχία για τον Johnson ήταν “τα ανησυχητικά σήματα ασφάλειας που προέρχονται από το VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων, που ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου 1990)”, τα οποία έθεσε “με τον διευθυντή Collins σε συνάντηση με άλλους Ρεπουμπλικάνους της Γερουσίας στις 27 Απριλίου 2021”.

Το σύστημα VAERS είναι η κύρια βάση δεδομένων της κυβέρνησης για την παρακολούθηση της ασφάλειας και της απόδοσης όλων των εμβολίων, όχι μόνο των τριών εμβολίων κατά του ιού CCP που χορηγούνται σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Τζόνσον δήλωσε ότι βρήκε αυτό που περιέγραψε ως “απορριπτική αντίδραση του Κόλινς στις ανησυχίες μου” ως “κάτι περισσότερο από ανησυχητικό. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία, ο αριθμός των θανάτων μετά τον εμβολιασμό του COVID-19 που αναφέρθηκαν στο VAERS είχε ήδη φθάσει τους 3.411, με 1.349 ή 39,5% αυτών των θανάτων να συμβαίνουν την ημέρα 0, 1 ή 2 μετά τον εμβολιασμό”.

Σημείωσε ότι πριν από τα εμβόλια κατά του ιού CCP, “το VAERS αναφέρει κατά μέσο όρο 50.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών ετησίως (περίπου 1.000 ανά εβδομάδα). Το [CDC] και ο FDA ενημέρωσαν στη συνέχεια το προσωπικό μου ότι από τις 28 Ιουνίου 2021, το VAERS είχε λάβει 410.000 αναφορές που περιγράφουν λεπτομερώς τα ανεπιθύμητα συμβάντα μετά από εμβολιασμό με τον ιό COVID-19”.

“Από αυτές τις υποβολές, περίπου 41.000 αναφορές πληρούν τον κανονιστικό ορισμό του “σοβαρού ανεπιθύμητου συμβάντος” και υποτίθεται ότι παρακολουθούνται. Από τις 2 Ιουλίου 2021, το VAERS ανέφερε 5.247 εγχώριους θανάτους με 1.814 ή 34,6% αυτών των θανάτων να συμβαίνουν την ημέρα 0, 1 ή 2 μετά τη λήψη εμβολίου COVID-19″, έγραψε.

Ο Ρεπουμπλικανός από το Ουισκόνσιν δήλωσε ότι “περίμενε ότι ο διευθυντής του NIH θα συμμεριζόταν τις ανησυχίες μου, αλλά αυτός, μαζί με τις άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας, συνέχισε να υποβαθμίζει τη σημασία των όσων σηματοδοτεί η VAERS”.

Οι ανησυχίες του Τζόνσον επιδεινώθηκαν περαιτέρω, είπε στους τρεις επικεφαλής των υπηρεσιών, από την πρόσφατη αλλαγή του τόνου τους όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του συστήματος VAERS.

“Τώρα, εννέα μήνες και 438.441 αναφερόμενα ανεπιθύμητα συμβάντα αργότερα, οι επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης υποβαθμίζουν δημοσίως την αποτελεσματικότητα και την εγκυρότητα των ίδιων αυτών συστημάτων”, δήλωσε ο Johnson.

“Για παράδειγμα, στις 3 Μαΐου 2021, ο Dr. Paul Offit, ο οποίος είναι μέλος μιας συμβουλευτικής επιτροπής του FDA, δήλωσε: ‘Έτσι [το VAERS είναι] ένα θορυβώδες σύστημα που ειλικρινά είναι περισσότερο τρομακτικό παρά χρήσιμο. Τι από τα δυο είναι” ρώτησε.

Στη συνέχεια, ο Johnson απηύθυνε πολλαπλές ερωτήσεις σε καθέναν από τους επικεφαλής των οργανισμών και επεσήμανε στα ερωτήματά του προς τον Collins ότι το NIH αγνόησε τα πολλαπλά αιτήματά του για πληροφορίες σχετικά με την έρευνα του οργανισμού για πιθανές θεραπείες του ιού CCP.

Σε πρόσφατη τηλεφωνική συζήτηση με τον Collins, ο Johnson δήλωσε ότι “ανέφερε ότι το NIH έχει δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και έχει ερευνήσει εκατοντάδες πιθανά υπάρχοντα φάρμακα για τη θεραπεία του COVID-19. Δυστυχώς, παρόλο που σας έχω ζητήσει επανειλημμένα να παράσχετε λεπτομέρειες και τεκμηρίωση αυτών των προσπαθειών, το NIH έχει κωλυσιεργήσει το αίτημά μου για εποπτεία και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμία σχετική πληροφορία”.

Πηγή: The Epoch Times

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://theflagreport.com/amerikanos-gerousiastis-5247-thanatoi-438441-parenergeies-apo-ta-emvolia-giati-ta-ypovathmizoun-oi-ygeionomikes-arches/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments