Δίμετρος 38χρονος υπερπρωταθλητής, πέθανε από μυοκαρδίτιδα 8 ώρες μετά τον εμβολιασμό του στη Ρωσία

Δίμετρος 38χρονος υπερπρωταθλητής, πέθανε από μυοκαρδίτιδα 8 ώρες μετά τον εμβολιασμό του στη Ρωσία!!!! «Εμβολιάστηκε στις 13:00, πέθανε τα μεσάνυχτα»: ένας αθλητής πέθανε μετά τον εμβολιασμό του για COVID-19 στην περιοχή Yaroslavl της Ρωσίας.
Οι συγγενείς του 38χρονου αθλητή είπαν τι συνέβη.

Ο 38χρονος Vladimir Dorozhkin εργάστηκε ως προπονητής, αλλά παρέμεινε σε φόρμα ο ίδιος.
Στις 12 Ιουλίου,έγινε η κηδεία του προπονητή και αθλητή Vladimir Dorozhkin στο Rybinsk. Η πόλη είναι σ΄αναβρασμό : ένας υγειής και δυνατός άντρας 38 ετών πέθανε τόσο ξαφνικά προφανώς από παρενέργεια του εμβολίου κορωναϊού που έλαβε τις προάλλες.

Σύμφωνα με συγγενείς, ο Βλαντιμίρ Ντόροζκιν σχεδίασε να εμβολιαστεί στις 13 Ιουλίου, έχει ήδη εγγραφεί στην κλινική. Αλλά για κάποιο λόγο του ζητήθηκε να το κάνει λίγο νωρίτερα.

Κλήθηκε από τους αρχηγούς και του ζητήθηκε να κάνει επειγόντως το εμβόλιο. Εκείνη την εποχή βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια: τα δάχτυλά του στο αριστερό του χέρι είχαν μούδιασμα και είχε πόνους στον ώμο του. Έτσι πήγε στην κλινική, στην οποία ήταν συμβεβλημένος λόγω υπηρεσίας, όπου ο γιατρός είπε ότι δεν είδε αντενδείξεις για εμβολιασμό. Στη συνέχεια πήγε αμέσως στο Pirogovskaya στο Rybinsk όπου κι εμβολιάστηκε στις 13.00 μμ. Καμιά ενόχληση όλα ήταν καλά. Το βράδυ έκανε ένα ντουζ, πήγε στο δωμάτιο, ξαπλώνει στο κρεβάτι. Αυτή τη στιγμή, η αδερφή μου η Alyona, η σύζυγός του, έβαλε την κόρη της στο κρεβάτι. Στις 11:47 μ.μ., το ασθενοφόρο προσκλήθηκε αλλά απλά πιστοποίησαν το θάνατο. Δεν κατάφεραν να σώσουν το Vova, – λέει η συγγενής Olesya με τρόμο στη φωνή της.

Το πιστοποιητικό θανάτου του Βλαντιμίρ έδειξε τη διάγνωση “καρδιομυοπάθεια” – μια ασθένεια που σχετίζεται με παθολογία της καρδιάς.

Οι καρδιομυοπάθειες (CMP) είναι μια ομάδα ετερογενών παθήσεων που χαρακτηρίζονται από παθολογία του μυοκαρδίου με τις δομικές και / ή λειτουργικές διαταραχές της, που δεν προκαλούνται από στεφανιαία νόσο, υπέρταση, βαλβικά ελαττώματα και συγγενείς ασθένειες. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας.

“Είμαι σε αναρρωτική άδεια :(” – αυτή ήταν η τελευταία ου ανάρτηση στο VKontakte του Βλαντιμίρ. Η τελευταία φορά που ήταν online ήταν το απόγευμα της 9ης Ιουλίου.

Δεν ισχυρίζομαι ότι προέρχεται από το εμβόλιο. Αλλά σε μια μικρή κόρη στην ηλικία των 5 κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει τώρα με τον μπαμπά της. Κανείς δεν θα επιστρέψει το Βόλοντα πίσω σε εμάς, – λέει η Olesya.Σύμφωνα με συγγενείς, ο Βλαντιμίρ δεν ήταν μόνο προπονητής παίδων, αλλά υπηρετούσε και σε στρατιωτική μονάδα. Επομένως, παρακολουθούσαν την υγεία μου.

Ο Vova εκπαίδευε τα παιδιά, συμμετείχε σε αγώνες ο ίδιος. Κάθε εβδομάδα – πισίνα, σάουνα. Ήταν σε εξαιρετικό σχήμα, ψηλός, όμορφος, ύψος δύο μέτρων. Η Alyona είναι στην πιο δύσκολη κατάσταση τώρα. Κρατά για χάρη της κόρης της, – πρόσθεσε η Olesya.

Ο Βλαντιμίρ έγραψε τα προσωπικά του αρχεία στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και στη συνέχεια έγινε ο νικητής του ρωσικού πρωταθλήματος στον αγώνα ρελέ. Επίσης, αγωνίστηκε σε σφαιροβολία, δισκοβολία και ρίψη ακοντίου, επτάθλο και δεκάθλο, μακρύ και υψηλό άλμα. Δίδαξε το ίδιο σε παιδιά σε αθλητικές σχολές στο Rybinsk.

Αντενδείξεις για τον εμβολιασμό

Η αιτία θανάτου του Vladimir Dorozhkin από το Rybinsk δείχνει πιθανά προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα που θα μπορούσε να έχει. Αυτό υποδηλώνεται επίσης από παράπονα για μούδιασμα στο αριστερό χέρι. ( σσ ακόμη κι αν είχε θα έφευγε αν δεν τον σούταραν; Προφανώς κι όχι άρα τον έστειλαν κι αυτόν)

Το γιατί ο γιατρός στην κλινική επέτρεψε σε έναν άνθρωπο να εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού υπό αυτές τις συνθήκες είναι μυστήριο. Στείλαμε ένα σχετικό αίτημα στο περιφερειακό υπουργείο Υγείας με ένα αίτημα για να διευκρινίσουμε πόσο πιθανή είναι μια επιπλοκή μετά τον εμβολιασμό που οδηγεί σε θάνατο και εάν καταγράφηκαν τέτοιες περιπτώσεις στην περιοχή.

Ενώ περιμένουμε απαντήσεις, ας θυμηθούμε ποιες αντενδείξεις υπάρχουν για το πιο δημοφιλές ρωσικό εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

“Σπούτνικ Β”

Το Sputnik V έχει μόνο έξι αντενδείξεις

Υπάρχουν επίσης ορισμένες ιατρικές καταστάσεις στις οποίες ένας γιατρός πρέπει να αποφασίσει εάν θα εμβολιάσει ή όχι.

Οι συνάδελφοί μας από το Βόλγκογκραντ μίλησαν για έναν ασθενή που νοσηλεύτηκε μετά τον εμβολιασμό. Αργότερα, η γυναίκα ανέπτυξε γάγγραινα.yandex/sportssmi 12/7/21

Ούτε το Sputnik V δεν είναι της κλασικής τεχνολογίας εμβολιασμού. Μόνο τα κινέζικα είναι ακολουθώντας την πεπατημένη της διοχέτευσης ανενεργού ιού.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://dimpenews.com/2021/07/18/%ce%b4%ce%af%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82-38%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82%ce%b1%ce%b8%ce%bb/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments