Αστυνόμευση του Ιδιωτικού βίου και υγειονομικό Απαρχάιντ — Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

orthodox-voice.blogspot.com

Η χούντα των Αθηνών, παρά τις στεντόρειες αντιδράσεις, πολιτών, συλλογικοτήτων και επιστημόνων, περί της εκπεφρασμένης αντίδρασής του, προς την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τους πολίτες ως σκύβαλα, ως μία πνευματικά ευνουχισμένη μάζα, αποφασίζοντας ερήμην τους, δια την διάθεση της υγείας τους.

Η στυγνή αυτή δικτατορία την οποία ζούμε, όπου τα θεμελιώδη δικαιώματα μας, καταλύονται κατάφωρα, ποδοπατείται αισχρά και ιταμά οιοδήποτε νομικό οχυρό, αστικών δικαιωμάτων, τα οποία κατακτήθηκαν ανά τους αιώνες με ποταμό αίματος, έχουν προκαλέσει σωρεία εύλογων και δίκαιων αντιδράσεων.

Η πραξικοπηματική κατάλυση της Δημοκρατίας και η καλλιέργεια φόβου και τρομοκρατίας κατά τον τρόπο παντελή παράνομο, συνιστά έκφανση της πιο στυγνής δικτατορίας, δηλαδή να εκδιώκεται ξύλοις και ροπάλοις, εκ των υπηρεσιών ο κόσμος, δια τον λόγο ότι, ασκεί σύννομα το δικαίωμα ελεύθερης ανάπτυξης τη προσωπικότητάς του και ελεύθερης διάθεσης του σώματος του καθώς και της αναπαλλοτρίωτης επιλογής να συναινέσει προς μία ιατρική πράξη όπως τα εμβόλια τα οποία ευρίσκονται ανυπερθέτως σε πειραματικό στάδιο.

Το υγειονομικό αυτό Άουσβιτς, ο στιγματισμός των πολιτών, σε εμοβολιασμένους και ανεμβολίαστους, συνιστά μία επικίνδυνη διολίσθηση, διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης και κατακερματισμού του κοινωνικού ιστού, διότι η Πολιτεία, μετακυλίει το βάρος της πανθομολογουμένης αποτυχίας της ως προς την διαχείριση του ιού προς τους κόλπους της κοινωνίας, φανατίζοντας τους, με τον πλέον αισχρό τρόπο.

Η ανευθυνότητά της καθίσταται παροιμιώδης διότι έναντι των ισοπεδωτικών ερπυστριών του στυγνού υγειονομικού ολοκληρωτισμού, επαναφέρουν τα υγειονομικά πιστοποιητικά.

Το εύλογο ερώτημα είναι ότι εάν ενδιαφέρονται πράγματι για την υγεία των πολιτών και δια το δημόσιο συμφέρον διατί στρέφονται λυσσωδώς κατά των ανεμβολίαστων πολιτών, δηλαδή αυτοί είναι παιδιά κατώτερου θεού, δεν συνιστούν φορολογούμενης Έλληνες πολίτες, όπου η πολιτεία έχει καθήκον και χρέος να τους αντιμετωπίσει ισότιμα, σεβόμενη το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής επί της υγείας τους.

Η μανία καταδίωξης και διχοστασίας της κοινωνίας καταμαρτυρά το ψευδεπίγραφο ενδιαφέρον και ο στυγνός εκβιασμός προς τους πολίτες οι οποίοι ανθίστανται σύννομα, καθότι η αλήθεια εν προκειμένω έγκειται εις το γεγονός ότι, ουδόλως ενδιαφέρονται δια το δημόσιο συμφέρον και δια την υγεία των πολιτών, απλώς του απασχολεί να εξυπηρετήσουν αλλότρια πολιτικά συμφέροντα, υπηρετώντας ευλαβικά και υποτελώς τα εξωεθνικά συμφέροντα, επιδεικνύοντας διαπιστευτήρια δουλοφροσύνης.

Η νομιμότητα έχει καταστρατηγηθεί κατά συρροή, τα δικαστήρια εντέλλονται ως προς την έκδοση αποφάσεων περί των ζητημάτων αυτών, ενεστερνιζόμενα δήθεν το δίκαιο της ανάγκης, παραβλέποντας όμως τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, αλλά και τις παρενέργειες των εμβολίων.

Το αντιδημοκρατικό σύστημα, οργανικό επακόλουθα, της παγκόσμιας Νέας Τάξης πραγμάτων, δοθέντος ότι η Ελλάδα, έχει απολέσει της εθνικής της κυριαρχία, καθότι κηδεμονεύεται ένδον από συγκεκριμένο εσμό συμφερόντων, πέραν από τα επαχθή βάρη λόγω των μνημονιακών συμβάσεων, εξαιτίας και συνεπεία των χρεών, (….), εξ αυτού του λόγου άπαντες οι θεσμοί τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία του Κράτους.

Πώς είναι δυνατόν, μεσούσης της περιλάλητης πανδημίας, όποιος εισάγεται εις τα Νοσοκομεία, είτε αποβιώνει νοσηλευόμενος του αποδίδεται ο ιός, απαγορεύοντας την διενέργεια νεκροψίας.

Περαιτέρω κραυγαλέα αντίφαση και τραγική αντινομία καθίσταται ενώ το σύστημα ενεργεί κατά αυτόν τον τρόπο, εις τον αντίποδα, όπου κάποιος αποθνήσκει μετά τις δόσεις του εμβολίου οι υπηρεσίας αποκλείουν κατηγορηματικά ότι προέκυψε θάνατος από το εμβόλιο.

Ωσαύτως, η επιτροπή των ακαταδίωκτων σοφών λοιμωξιολόγων διατί να φέρουν το ακαδίωκτο και να μην φέρουν ευθύνη για τα λεγόμενα και τα πραττόμενά τους, αυτοί δηλαδή οι οποίοι λαμβάνουν τις εγκληματικές αποφάσεις ερήμην μας.

Τι εξυπηρετεί η αδιαφάνεια αυτής του κράτους με την παροχή αυτού του είδους την αισχρά ασυλία προς αυτούς, για ποιο λόγο λυσσάει η κυβέρνηση, για τα εμβόλια, ενώ κατ’ ουσίαν είναι αδιάφορη δια την υγεία και την κοινωνική ευημερία των πολιτών επί τόσα έτη;

Περαιτέρω, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ομιλεί ότι το δημογραφικό θα λυθεί με τους μετανάστες, διατί δεν υπάρχει διαφάνεια προς τον εμβολιασμό προς τους αλλοδαπούς ή ενημέρωση για την πορεία των εμβολίων, εφόσον είναι κατ’ έμμεση ομολογία της, το μέλλον της πατρίδας μας, κυκλοφορούν ανάμεσά μας, εις τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εις τα σχολεία, εις τα νοσοκομεία.

Ωσαύτως η παταγώδη  αποτυχία της κυβερνήσεως, να πείσει με επιχειρήματα συνίσταται εις το γεγονός ότι δεν ενημερώνει ή δεν πληροφορεί ορισμένα και συγκεκριμένα με απτά και αδιάσειστα στοιχεία την κοινή γνώμη, τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων, πρόκειται για εθνικότητα, ηλικία, νοσήματα, παρά προπαγανδίζει ασύστολα επιδρώντας εις το θυμικό της μάζας.

Είναι πρόδηλο ότι ένα σοβαρό Κράτος ασκεί επιχειρήματα, διαβουλεύεται σοβαρά, πολυφωνικά και εμπεριστατωμένα, δίδει στοιχεία εις την δημοσιότητα, περί της επαλήθευσης των κρουσμάτων και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προσβληθέντων και όχι να ασκεί τρομοκρατία νυχθημερόν από τα εξωνημένα τηλεοπτικά σκύβαλα, εκβιάζοντας και απειλώντας με ναζισιτικές μεθόδους και στρατόπεδα συγκέντρωσης, διχοστασίας.

Η κατάσταση καθίσταται κρίσιμη, διότι ο κλοιός προς τις ατομικές ελευθερίες σφίγγει όλως παρανόμως  με μία πρωτοφανή φαιά προπαγάνδα συσκότισης της αλήθειας, από τους φωστήρες προπαγανδιστές οι οποίοι ασυνείδητα μετά της αρωγής των εξωνημένων μέσων μαζικής ενημερώσεως παραποιούν και παραχαράσσουν καθ’ ολοκληρίαν την πραγματικότητα, άνευ ετέρου τινός, χειραγωγώντας τους πειθήνιους πολίτες οι οποίοι άγονται και φέρονται από τους επίδοξους ταγούς , πολιτικούς μας, τις ελληνόφωνες μαριονέτες του συστήματος, οι οποίες ευθυγραμμίζονται άνευ αντιλογίας, προς τα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η κυβέρνηση, πλέον τελεί εν πανικό, και προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις δια να πειθαναγκάσει την μάζα του κόσμου, μην μπορώντας όμως επιστημονικά αλλά και ουσιαστικά, να ελέγξει την κατάσταση και εκβιάζει σφόδρα  επιβάλλοντας δια νόμου, συλλήβδην και ισοπεδωτικά μία ιατρική πράξη, όπως ο εμβολιασμός, επιβάλλεται παράνομα, άνευ να συντρέχει ειδικός λόγος δήθεν παρέκκλισης από την θεμελιώδη αρχή της συναίνεσης.

Η αποδοχή της πανδημίας και όχι ως επιδημίας, θέτει ιατρικό ζήτημα, αλλά οιονεί δεδικασμένο δια το κράτος το οποίο αναπαράγει καθ’ υπόδειξη και σιωπηρά ότι το παγκόσμιο σύστημα επιβάλλει άκριτα και άκρατα αυτούς τους αόριστους όρους προκειμένου να καταπείσει την κοινή γνώμη.

Έτι περαιτέρω, η μετάλλαξη του ιού δεν θα παύσει, να υπάρχει το ζητούμενο είναι να υπάρχει Δημοκρατία και υγειονομικός πλουραλισμός και όχι δήθεν ύβρεις, απαξίωση και αποκλεισμός των πολιτών δήθεν σε εμβολιασμένους και μη, καλλιεργώντας ένα τεχνητό κλίμα διχοστασίας, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητας της κυβέρνησης.

Απορίας άξιον είναι ότι, ενώ πρώτη φορά καταλύεται εις την πράξη η δημοκρατία, αναστέλλεται το ατομικό δικαίωμα εις την υγεία και συνακόλουθα και εις την εργασία, χάριν της φερόμενης ως δημόσιας υγείας και κανένα κόμμα και δη αριστερό δεν διαμαρτύρεται, καμία πορεία θεμιτής καμία αντίδραση, μολονότι συντελούνται συλλαλητήρια για ήσσονος σημασίας, ζητήματα, εν προκειμένω, όπου συντρέχει και ειδικός λόγος διότι εξοβελίζεται κανείς εκ της υπηρεσίας του εάν, δεν υποβληθεί προς μία πράξη, από πειραματικά εμβόλια όπου ευθέως η κυβέρνηση αποποιείται των ευθυνών της σιωπούν όλοι.

Ως εκ τούτου ως προς την σημερινό Ναζισμό, επιβολής στρατοπέδων συγκέντρωσης υπαίτια είναι όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως καθότι ουδείς αντιδράς δια την πιο στυγνή μορφή ολοκληρωτισμού μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, να ισοπεδώνεσαι και να διώκεσαι εκ της εργασίας σου, επειδή ανθίσταται και ασκείς συννόμως το δικαίωμα άρνησης προς μία ιατρική πράξη, όπου ανεύθυνα επιβάλλεται ως πανάκεια προς μία ασθένεια, από μία μερίδα ημέτερων συστημικών λοιμωξιολόγων,  οι οποίοι ανεύθυνα αναπόδεικτα και αλυσιτελώς, μιλούν περί κρουσμάτων δίχως περαιτέρω εξειδίκευση καθώς και δυνατότητα επαληθεύσεως αλλά εν ταυτώ και άνευ ουδεμίας εγκυρότητας.

Θυμηδία προκαλεί το θράσος τους, όταν ομιλούν ότι δήθεν οι νεολαία διασπείρει τον ιό, δηλαδή ότι άπαντες αναπόδεικτα, καθίστανται εν δυνάμει φορείς του ιού, επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί, πράγματα ασύλληπτα τα οποία συνάδουν μόνο προς αδαείς και προσκρούουν εις την κοινή λογική.

Εν κατακελείδι, συν Θεώ, αντίσταση, πίστη και αγών, δια την διεκδίκηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από τους απάνθρωπους πολιτικούς οι οποίοι έχουν καταλύσει παν ψήγμα δημοκρατίας, νομιμότητας και λογικής, υποτιμώντας την νοημοσύνη και την αξία μας, η πηδαλιούχηση της χώρας έχει εκφύγει από μία κυβέρνηση, προπύργιο των διεθνών ετολέων της οποία, έχει απεμπολήσει ΄κάθε έννοια εθνικής αξιοπρέπειας και ανθρωπίνης ελευθερίας, το γε νυν έχον ας νήφουμε και ας αγρυπνούμε, Στώμεν καλώς, Στώμεν ματά φόβου.

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.katsivardasdimitriadou.gr

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://scripta—manent.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments