Μ. Ματσάκης: Τυφλή Δικαιοσύνη στη Δικτατορία της Μπανανίας

Ή ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

Όταν γινεται συλληψη και φυλάκιση ενός καθηγητή της Ιατρικής, του Ελπιδοφορου Σωτηριαδη, γιατι εξέφρασε τις επιστημονικές του γνώσεις, τότε δικαίως μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι, δεν ειμαστε πια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ αλλά ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

Η φίμωση και η καταδίωξη της αντίθετης άποψης είναι ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Να μην μιλάμε πλέον όταν αυτά που λέμε δεν αρέσουν στην κυβέρνηση, γιατι κινδυνεύουμε να συλληφθούμε και να φυλακίστουμε!

Ζούμε κάτω από τον φόβο της καταδίωξης. ΝΤΡΟΠΗ….ΝΤΡΟΠΗ….ΝΤΡΟΠΗ….

Σημειωση : Βεβαίως καταδικάζω τα έκτροπα και τους τραμπουκισμούς.Αλλο όμως αυτο και άλλο η ελευθερία έκφρασης της άποψης ενός επιστήμονα.

Μ.Ματσακης Ιατροδικαστής 21/7/21

Τυφλή Δικαιοσύνη

Πριν χρόνια, οταν εκπαιδευομουν στην Ιατροδικαστική στην Αγγλία, κάποιος καθηγητής μου είπε ότι, η Δικαιοσυνη δεν ειναι μόνο τυφλή.  Κάποτε είναι και ανεγκέφαλη και επιρρεπής σε πολιτικές σκοπιμότητες και παρεμβάσεις.

ΔΕΝ τον πίστεψα. Μετά την επάνοδο μου στην Κύπρο άρχισα να διερωτώμαι αν είχε δίκαιο.

Παρεμπιπτόντως και εντελώς άσχετα με τα ανωτέρω γραφόμενα μου, γνωριζει κανεις το όνομα του δικαστή που έκρινε πως ένας ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, έπρεπε να κρατηθεί φυλακισμένος για 8 μέρες, ενοσω η Αστυνομία διερευνά κατά πόσον έχει σχέση με τα έκτροπα στο Σίγμα, επειδή μίλησε σαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ στην διαδήλωση της Κυριακής έξω από το Προεδρικό;;;

Γιατί, σε μια πραγματική Δημοκρατια ΟΛΟΙ πρέπει να κρινόμαστε. Των δικαστών μη εξαιρουμένων.

Μ.Ματσακης Ιατροδικαστής 21/7/21

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=355784896225822&id=100053829442677

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=355627592908219&id=100053829442677

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments