«Πρωτοφανής θνησιμότητα: Υπάρχει επείγουσα ανάγκη αναστολής του εμβολιασμού»

Νέα ενημέρωση με τον κοινωνιολόγο και διευθυντή έρευνας CNRS Laurent Mucchielli, να δημοσιεύει ένα σημαντικό άρθρο στο ιστολόγιό του σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του Covid. 

Το άρθρο συνυπογράφουν οι Hélène BANOUN (φαρμακοποιός βιολόγος, PhD, πρώην ερευνητής στο INSERM), Emmanuelle DARLES (λέκτορας επιστήμης υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille), Vincent PAVAN (λέκτορας μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille) και Amine UMLIL ( νοσοκομειακός φαρμακοποιός, νοσοκομειακός ιατρός, μονάδα φαρμακοεπαγρύπνησης του Νοσοκομειακού Κέντρου Cholet).

Το συμπέρασμα του άρθρο του είναι ο εξής αφού διεξοδικά προηγουμένως αναφέρει στοιχεία:

To θέμα των σοβαρών ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων anti-covid είναι το αντικείμενο της άρνησης και μιας πραγματικά σκανδαλώδους σιωπής εκ μέρους της κυβέρνησης και των κύριων υπηρεσιών υγείας (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Φαρμάκων, Υψηλή Αρχή Υγείας, Ανώτατο Συμβούλιο Δημόσιας Υγείας, κ.λπ.).

Όλα συμβαίνουν σαν να ήταν ένα πραγματικό ταμπού, στη Γαλλία όπως και στις περισσότερες άλλες δυτικές χώρες. Η σημασία αυτών των αποτελεσμάτων φέρνει πράγματι μια πολύ κραυγαλέα και καταστροφική αντίφαση για την ιδεολογία του ριζοσπαστικού εμβολιασμού που οδηγεί κυβερνήσεις που επέλεξαν να εγκαταλειφθούν στα χέρια/διαθέσεις της φαρμακοβιομηχανίας.

Αυτή η τελευταία είναι στην πραγματικότητα στην καρδιά της διαχείρισης μιας επιδημίας που αποτελεί γι αυτήν ένα άνευ προηγουμένου κέρδος στην ιστορία : ποιο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εμπορικό προϊόν έχει όλη την ανθρωπότητα ως δυνητική αγορά, ανανεώσιμη κάθε χρόνο επιπλέον; Τα αφεντικά και οι μέτοχοι αυτών των φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών εταιρειών γίνονται εξαιρετικά πλούσιοι.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο (στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για τη δημιουργία μέγιστων κερδών) με τον οποίο αυτές οι βιομηχανίες δούλεψαν, ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, για την ανάπτυξη αυτών των νέων γενετικών εμβολίων (DNA ή RNA), θα μπορούσαμε επομένως εξ αρχής να φοβόμαστε ότι αυτά τα προϊόντα δεν είναι πολύ καλής ποιότητας. 

Αλλά η πραγματικότητα υπερβαίνει αυτούς τους φόβους και δείχνει ότι αυτά τα εμβόλια έχουν περισσότερες παρενέργειες ποικίλης σοβαρότητας από οποιαδήποτε πριν. Είδαμε λοιπόν ότι στην Ολλανδία επιτυγχάνεται ποσοστό 2,7 θανάτων ανά 100.000 εμβολιασμένους (16,5 εκατομμύρια εμβολιασμένα, 448 θάνατοι). Στη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, το ποσοστό αυτό αυξάνεται σε περίπου 3,7 θανάτους ανά 100.000 εμβολιασμένους.

Και στη Βρετανία, το ποσοστό αυτό αυξάνεται ακόμη και σε 4,3 θανάτους ανά 100.000 εμβολιασμένους, πιθανότατα λόγω της υπεροχής του εμβολίου AstraZeneca, το οποίο είναι γνωστό από τον Μάρτιο του 2021 ως το πιο επικίνδυνο από τα τέσσερα κοινά χρησιμοποιούμενα εμβόλια ιδίως λόγω των πολυάριθμων θρομβώσεων που προκαλεί και οι οποίες αρχίζουν να τεκμηριώνονται στην ιατρική επιστημονική βιβλιογραφία, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη όταν γνωρίζουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες κατασκευάστηκε στην Κίνα.

Παρεμπιπτόντως, αναφέραμε επίσης ότι αυτό ήταν το πρώτο εμβόλιο που χορηγήθηκε στη Γαλλία, από τον Φεβρουάριο του 2021, σε επαγγελματίες υγείας. Ως εκ τούτου, ένας από τους πιθανούς ορθολογικούς λόγους για τη μεγάλη απροθυμία στον εμβολιασμό κατά του covid που έδειξαν ορισμένοι από αυτούς.

Αυτή η θνησιμότητα από εμβόλια (που είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των σοβαρών δυσμενών επιπτώσεων) είναι συνεπώς άνευ προηγουμένου, είναι ιδιαίτερα σοβαρή και η απόκρυψή της ακόμη περισσότερο.

Ας είμαστε ξεκάθαροι: με κάποιο τρόπο η συγκάλυψη ενός τέτοιου κινδύνου είναι απλώς εγκληματική για τους ανθρώπους.(σσ στην Ελλάδα καθημερινά ακούμε ότι είναι ασφαλή).

Ακόμη και μόνο και μόνο σύμφωνα με τις πιο στοιχειώδεις αρχές της δεοντολογίας, η προσέγγιση σε αυτό το ζήτημα όσον αφορά τη δημόσια υγεία θα πρέπει να οδηγήσει σε επείγουσα αναστολή της εκστρατείας εμβολιασμού, σε μια πολύ πιο λεπτομερή μελέτη των δεδομένων αυτής της φαρμακοεπαγρύπνησης (ειδικότερα ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες και τους διαφορετικούς παράγοντες κινδύνου) και, μετά από προσεκτική ανάλυση οφέλους / κινδύνου, για να προσδιοριστεί σε ποιες συγκεκριμένες κατηγορίες του πληθυσμού είναι δυνατόν να προσφερθεί εμβολιασμός χωρίς κίνδυνο καθώς οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ξεπερνούν τις σοβαρές επιπλοκές του Covid από τον οποίο υποτίθεται ότι προστατεύει.

Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση δεν αφορά τη δημόσια υγεία, αλλά τις ιδεολογικές στάσεις ή το εμπορικό μάρκετινγκ. Και η ιστορία έχει ήδη δείξει (για τον καπνό, τα φυτοφάρμακα, τη ρύπανση από πετρέλαιο κ.λπ.) ότι αυτές οι στάσεις και αυτό το μάρκετινγκ ήταν υπεύθυνα για πραγματικά εγκλήματα εναντίον αμάχων.

Είτε αυτά τα εγκλήματα διαπράττονται στο όνομα του Καλού είτε στο όνομα της Υγείας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι τυφλά για την πραγματικότητα και τη φύση τους. Όλοι όσοι επιδίδονται σε αυτά μπορούν τώρα να θεωρηθούν συνένοχοι σε αυτή τη νέα θνησιμότητα από εμβόλια πρωτοφανή στην ιστορία της ιατρικής.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγές:

https://www.francesoir.fr/videos-les-debriefings/laurent-mucchielli-alerte

https://dimpenews.com/2021/07/30/%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%ba%ce%bb%ce%b1-%ce%b3%ce%b9/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments