Ο ορισμός του «ψεκασμένου»…

Το ότι εξακολουθούν κάποιοι φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι και σχολιαστές (και ενίοτε ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός) να χρησιμοποιούν τον όρο «ψεκασμένος» για να μειώσουν εκείνους που διαφωνούν με τα εξωφρενικά και εκβιαστικά μέτρα υγειονομικού απαρτχάιντ που επιχειρεί να επιβάλει σήμερα το κυβερνητικό τσίρκο, πραγματικά με ξεπερνά.

Θα περίμενα από όλους αυτούς να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε άλλο χαρακτηρισμό για τους αντιπάλους τους, αλλά όχι αυτόν του «ψεκασμένου» στον οποίο, στην πραγματικότητα, οι ίδιοι έχουν την αποκλειστικότητα.

Δεν είναι δυνατόν όλοι εκείνοι που είναι υπέρ του να ψεκάζονται καθημερινά με αντισηπτικό τα καταστήματα, τα τραπεζάκια στις καφετέριες και στα εστιατόρια, τα γραφεία, τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία, τα ταξί, τα τρένα, το μετρό, οι βιοτεχνίες, τα εργοστάσια, οι εκκλησίες, τα γήπεδα, οι κινηματογράφοι, τα θέατρα, η Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, να αποκαλούν ειρωνικά τους άλλους «ψεκασμένους»! […]

Όλοι αυτοί λοιπόν που έχουν κάνει τον ψεκασμό καθημερινή πρακτική τους και τον θεωρούν όχι μόνο φυσιολογικό αλλά και απολύτως απαραίτητο για να καταπολεμηθεί ο «αόρατος εχθρός» του κορωνοϊού, βγαίνουν την ίδια ώρα και μιλούν απαξιωτικά γι’ αυτόν αποδίδοντάς τον σε ανθρώπους που ΟΥΔΕΠΟΤΕ θέλησαν να ψεκαστούν από οποιαδήποτε ουσία! Είναι σαν να λέει ο γάιδαρος τον πετεινό «κεφάλα». Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, τότε δεν ξέρω τι είναι…

Υ.Γ. Είναι ολοφάνερος ο εκνευρισμός του συστήματος επειδή ένας γιατρός (ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης) τόλμησε να οργανώσει διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Αν δεν ήταν γιατρός ο διοργανωτής των αντιδράσεων αλλά ασκούσε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, οι ίδιοι τύποι που τον κατακεραυνώνουν τώρα ότι τάχα ενεργεί αντιδεοντολογικά ως επιστήμονας, θα έβγαιναν και θα έλεγαν «και ποιος είναι αυτός που παρασύρει τον κόσμο κατά των εμβολίων; Είναι ειδικός; Τι ξέρει αυτός ο άσχετος από εμβόλια; Γιατί να τον ακούσει ο κόσμος;».

Stirlitz

Πηγή: https://i-epikaira.blogspot.com/

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_1146.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments