Έκκληση βοήθειας για να μεταφερθεί σε κλινική του εξωτερικού η μικρή Νεφέλη

Η μικρούλα νοσηλεύεται με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

Εκστρατεία ζωής έχει ξεκινήσει για τη μόλις 21 μηνών Νεφέλη, προκειμένου να μεταφερθεί σε ειδική κλινική του εξωτερικού, καθώς πριν από περίπου δύο μήνες είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο και από τότε δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Η μικρούλα, η οποία νοσηλεύεται με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης είτε στη Γερμανία είτε σε άλλη κλινική του εξωτερικού, κάτι που όμως είναι πολύ δαπανηρό.

Υπέρογκο κόστος

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός «Παιδική Χαρά», την περασμένη Παρασκευή το κοριτσάκι έκανε χειρουργείο για να τοποθετηθεί βαλβίδα στο κεφάλι του, ωστόσο το κόστος για την αποθεραπεία είναι υπέρογκο και έτσι έχει ξεκινήσει ένας τιτάνιος αγώνας από την οικογένειά του προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Σημειώνεται ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει κατάλληλο κέντρο αποθεραπείας κι έτσι η συγκέντρωση των χρημάτων για το ταξίδι στο εξωτερικό είναι ο μοναδικός δρόμος ελπίδας για το αγγελούδι.

Μετά την ανακοίνωση του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Παιδική Χαρά», που μόνο μέσω facebook μετρά χιλιάδες κοινοποιήσεις, το δικό του μήνυμα έστειλε και ο κωμικός Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος μέσα από τα social media κάλεσε τον κόσμο να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια να νοσηλευτεί η μικρή Νεφέλη στο εξωτερικό.

Η ανάρτηση στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/paidikihara/photos/a.300575327318071/830644584311140/?type=3 

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.newsbreak.gr/ellada/231307/ekklisi-voitheias-mikri-nefeli/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments