Το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας άθικτο ενώ τριγύρω όλα έγιναν κάρβουνο

Μετά το θαύμα στην μονή του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια… 

Μετά και την θαυματουργό βροχή και μόνο πάνω στο χωριό Προκόπη της Εύβοιας, που έσβησε τις φωτιές, έπειτα από την λιτανεία…

Τώρα, ένα νέο μεγάλο θαύμα, και στο Εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος…

Πότε θα ανοίξουμε τα μάτια να δούμε τα ζωντανά θαύματα γύρω μας και πως ο δρόμος της λύτρωσης και της ελευθερίας διανύεται μόνο κρατώντας Σταυρό και έχοντας  Πίστη!

Η Πίστη θα μας σηκώσει και πάλι, θα οχυρώσει τις ψυχές μας και θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε τον οποιοδήποτε εχθρό όσο ισχυρός και εαν φαντάζει!

Το εκκλησάκι μας στέκει αγέρωχο και φωτεινό και έτσι θα σταθούμε και εμεις πνευματικά όταν ξαναβρούμε τον Θεό μας που θυσιάστηκε για να μας δείξει πως ζει μέσα μας!!!

Ευχαριστώ τον εθελοντή πυροσβέστη Γιάννη Κρεκούκη που δέχτηκε να με συνοδέψει στο σημείο για να διαπιστώσουμε συγκινημένοι το συγκλονιστικό αυτό θαύμα.

Παρακολουθείστε το απίστευτο γεγονός στο μικρό βίντεο:  

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή:

https://orthodoxypisti.blogspot.com/2021/08/blog-post_48.html?m=0&fbclid=IwAR1sOEASeMkJYgGLHMXW8tBZPYK9g73707qE7cKG4t2spOg4Tbbx_WJBeW0

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159395223261797&id=724331796

https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/gia-neo-thayma-miloun-sti-limni-marathona-i-fotia-afise-aneggixto-ksokklisi-tis-agias-triados/ 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments