Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: Ενημερώθηκε η ΔΙΣ για τους θανάτους από τον εμβολιασμό;

Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: Ιερέας, Γιατρός, Διδάκτωρ Βιοηθικής

Μετά τις πυρκαγιές έχουν και άλλα φαινόμενα.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μη θρηνήσουμε ζωές

Το 1998 στο παρεκκλήσι της αρχιεπισκοπής στον Υμηττό, ενώ το είχαν περικυκλώσει οι φλόγες ρίξαμε το λάδι από το καντήλι και η φωτιά άλλαξε κατεύθυνση.

Η εγκύκλιος προσπαθεί να περάσει με προπαγανδιστικό τρόπο της θέσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Πρέπει να μας πουν: είναι συνθετικό ή όχι, υπό ποιες προϋποθέσεις παράγεται, ποιες οι παρενέργειες του, γιατί δεν κοινοποιούνται οι θάνατοι.

182 θανάτους λένε σήμερα στην ελλάδα και στην ευρώπη έχουμε φτάσει τους 20.000 χωρίς να ανακοινόνονται όλοι. Είναι πολλαπλάσιοι.

Ενημερώθηκε η σύνοδος για τους θανάτους όταν μας λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από τον εμβολιασμόꓼ

Είναι μνημείο ψεύδους.

Μπαίνουν μέσα στο κύτταρο.  Ισχυρές ενδείξεις ότι επηρεάζεται και το dna. Γιατί μας λένε ψέμματαꓼ Ο ΠΟΥ θέτει όριο για το ποσοστό των κυττάρων από τα εκτρωθέντα έμβρυα. Υπάρχουν μέσα στο εμβόλιο ακόμα και αφού αυτό έχει εκπληθεί.

Δε χωράνε τέτοιες ντροπές στην εκκλησία.

Υπάρχει αποδοχή της άμβλωσης.

Βαρύνεται και η επιτροπή βιοθικής και ο κ. Τσιόδρας  χωρίς να αθωόνεται η σύνοδος. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τους πει τι κείμενο θα διαβάσετε…

Η εγκύκλιος έχει αιρετίζουσα διδασκαλία. Έρχεται σε αντίθεση με την Τετάρτη οικουμενική σύνοδο.

Αυτά τα έζησα με τα μάτια μου ως γιατρός. Από τα εμβόλια έχω δει επιδείνωση ψυχιατρικής πάθησης και άρση αναστολών. Άρα επιδρούν πάνω στη ν προσωπικότητα του ανθρώπου. Άρση αναστολών ως προς την επιθετικότητα και την σεξουαλικότητα. Επίσης πρώιμη αφύπνιση νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Μέσα σε 12 ώρες από τη πρώτη λήψη του εμβολίου, γυναίκα 80 ετών με ελαφρά έκπτωση της μνήμης αυτοεξυπηρετούμενη, είναι στο κρεβάτι. Οι δικοί της που την προέτρεψαν να κάνει το εμβόλιο σήκωσαν τα χέρια ψηλά και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Περιστατικό γυναίκας 55 ετών που ανέπτυξε στην πορεία και πάρκισον αλλοιωμένη 100% μετά τη πρώτη δόση του εμβολίου και ακόμα ταλαιπωρείται

 Αλλοιώνει όντως τη προσωπικότητα του ανθρώπου.

Το 50% των παρενεργειών στην ευρώπη είναι πολύ σοβαρές. Αντιλαμβάνεται το κόστοςꓼ

1600 αποβολές με νεκρά έμβρυα μετά τη λήξη του εμβολίου δηλώνει το cdc στη μονογραφία της πφιζερ όμως λένε ότι δεν ξέρουν!

Νανοσωματίδια έχει το πφίζερ και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει.

Ξέρω γιατρούς που χρησιμοποιήσαν υπάρχοντα φάρμακα και βοήθησαν και έσωσαν ανθρώπους. 

Να ανακαλέσουν οι άγιοι αρχιερείς. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα τα καταγράψει όλα αυτά. Δεν θέλω κανένας να βλέπει με μελανά χρώματα την παρουσία της εκκλησίας σε αυτές τις στιγμές.

Όπως έγινε και το Πάσχα και τα Χριστούγεννα θα γίνει και η γιορτή της Παναγίας

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/08/blog-post_75.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments