ΓΑΚΗΣ: Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΦΘΙΝΕΙ

Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΦΘΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

#Το γράφουμε εδώ και μήνες, μετά την εμφάνιση του στελέχους ΔΕΛΤΑ (ιικό στέλεχος και όχι μετάλλαξη είναι ο σωστός όρος! Μετάλλαξη είναι η διαδικασία. Αν το θέλετε Μεταλλαχθέν Στέλεχος. Καιρός είναι να γίνουμε επιστημονικά ακριβείς…)

#Χάρηκα που διάβασα τον καθηγητή Γουργουλιάνη, να επιβεβαιώνει το γεγονός που απορρίπτουν «μετά βδελυγμίας» οι τρομολάγνοι, εμβολιολάγνοι κλπ

#Ότι η νόσος Covid-19 φθίνει και θα μετατραπεί προοδευτικά, σε μία ενδημική νόσο τύπου κοινού κρυολογήματος.

#Επιβεβαιώνω ότι οι στατιστικές καμπύλες από το Our World in Data δείχνουν, με σαφήνεια, το γεγονός ότι στην παρούσα έξαρση των κρουσμάτων της Δέλτα, οι θάνατοι παραμένουν δυσαναλόγως χαμηλοί.

#Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των επιδημιών, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα!

#Και αυτός ο ιός θα μετατραπεί σε ενδημικό, όπως οι υπόλοιποι κορωνοιοί, με αυξημένη μεταδοτικότητα αλλά ηπιότερη νόσηση, η οποία θα δημιουργήσει ανοσία στα άτομα .

#Αυτή, ακριβώς, ήταν και η ιστορική εξέλιξη του τελευταίου κορωνοιού του κοινού κρυλογήματος που εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα!

#Δείτε τις δύο συνημμένες καμπύλες, και παρατηρείστε το πρώτο « κύμα» με το αχρείαστο lockdown (τότε το έλεγαν καραντίνα, λανθασμένα), το δεύτερο κύμα του Νοεμβρίου λόγω του Βρετανικού στελέχους Άλφα, το τρίτο κύμα της άνοιξης του 2021, και το τωρινό με την πολύ μικρή θνησιμότητα…Οι αριθμοί, διαψεύδουν τους τηλεαστέρες…

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1195854580900384&id=100014275599790

προηγούμενο
επόμενο
more

Facebook Comments