Φιμωμένοι επιστήμονες υψώνουν ανάστημα και προκαλούν το πολίτευμα που δείχνει υποταγμένο στην παράνοια

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ /  ΑΙΤΗΜΑ /  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ

ΟΜΑΔΑ Α:

-Δρ. Aθανασίου Καλογερίδη, Μοριακού Βιολόγου – Γενετιστή B. Sc M. Sc. Ph. D – D. Sc  Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

-Δρ Ιωάννη Γιαννιού, Καθηγητή Γονιδιακής Ιατρικής και Υγείας, Προέδρου της Ελληνικής και Διεθνούς  Εταιρείας Γονιδιωματικής και Μοριακής Ιατρικής και Έρευνας, Προέδρου του Μεταπτυχιακού Τμήματος γονιδιακής Ιατρικής-Πανεπιστήμιο Νότιας Ουαλίας.

-Μαριάνθης Ευαγγέλου, Βιοχημικού Μ. Sc Βιοχημείας.

-Ελένης Κοροξενίδου, B.Sc., M. Phil Μοριακής Τοξικολόγου, Ινστιτούτο Καρολίνσκα, Σουηδία.

-Αικατερίνης Ρούπτσιου, Βιολόγου MSc Βιοχημείας Ph.D Υποψήφιας Ερευνήτριας, Τμήμα  Χημικών Μηχανικών – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης.

ΟΜΑΔΑ Β:

-Παναγιώτη Παπαγιαννάκη, Ιατρού – Γαστρεντερολόγου.

-Μαρίας Τραχανά, Ιατρού – Καθηγήτριας Παιδιατρικής.

-Γεωργίου Αηδονίδη, Ιατρού – Καρδιολόγου.

-Γεωργίου Σύρπη, Ιατρού – Ψυχίατρου.

Αικατερίνης Τσακμάκη, Γενικού Ιατρού.

-Παναγιώτη Παπαπρεπώνη, Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων.

ΟΜΑΔΑ Γ:

  1. Δημητρίου Ποντίκα, Iδιοκτήτη Βιοτεχνολογικού Εργαστηρίου.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ:

-Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό, κάτοικο Αθηνών, οδός Ηρώδου Αττικού αρ. 19 – Μέγαρο Μαξίμου.

-Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας, ατομικώς και για λογαριασμό της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.

-Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.

-Παναγιώτη Πρεζεράκο, Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.

-Έφη Βαγενά, Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, κάτοικο Αθηνών, οδός Νεοφύτου Βάμβα αρ. 6.

Οι πρώτες δυο παράγραφοι:

Η παρούσα θέτει απόλυτα και αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και μελέτες, με πληθώρα σχετικών παραπομπών, τα οποία αποδεικνύουν, αφενός ότι τα τέσσερα εμβόλια τα οποία χρησιμοποιούνται έναντι του αναπνευστικού ιού SARS-CoV-2 και της ασθένειας Covid-19, δεν εξυπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο υποτίθεται ότι κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιούνται από τον πληθυσμό, αφετέρου ότι εκθέτουν τους πολίτες σε πολύ σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή τους, όπως άλλωστε έχει ήδη εκ του αποτελέσματος αποδειχθεί σε πλείστες περιπτώσεις, παρά την προφανή προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της κυβέρνησης και των συνεργαζομένων με αυτήν ειδικών επιστημόνων, απόκρυψης των σοβαρών παρενεργειών και των θανάτων που προκλήθηκαν μετά τον εμβολιασμό πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών.

Παρατηρούμε μία πραγματικά αφύσικη εμμονή της κυβέρνησης και των συνεργαζομένων με αυτήν ειδικών επιστημόνων, συνεπικουρουμένων από τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.)., και με την κάλυψη της Δικαιοσύνης, να εμβολιαστεί ο πληθυσμός, ενώ, αφενός το σύνολο των εμβολίων που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας είναι ουσιαστικά σε πειραματικό στάδιο, με σοβαρότατες ελλείψεις σε επίπεδο κλινικών μελετών, αφετέρου, δε, αποκρύπτονται οι σοβαρές παρενέργειες και οι θάνατοι ακόμη και νέων ανθρώπων, μετά τον εμβολιασμό τους, την ίδια ώρα που συστηματικά αποφεύγεται η εκ των ουκ άνευ αναγκαία και επιβεβλημένη νεκροτομή στις περιπτώσεις θανάτου μετά από εμβολιασμό.

[ . . . . . . . . . . . . ]

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ τα ανωτέρω αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και συμπεράσματα, τα οποία αποδεικνύουν, αφενός την αναποτελεσματικότητα σε μεγάλο βαθμό των εμβολίων έναντι της Covid-19, αφετέρου την επικινδυνότητά τους, για την υγεία και τη ζωή των πολιτών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την παρά ταύτα έναρξη και συνέχιση μέχρι και σήμερα του εμβολιαστικού προγράμματος, χωρίς την ενημέρωση των πολιτών για τους κατά τα άνω κινδύνους για την υγεία και τη ζωή τους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την όχι απλά και μόνο συνέχιση κατά τα άνω του εμβολιαστικού προγράμματος, αλλά επιπλέον, αφενός τις εκβιαστικές πρακτικές που ασκούνται στους πάσης φύσεως εργασιακούς χώρους, και από τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς και τον διαχωρισμό των πολιτών σε δύο κατηγορίες, πατρικίων εμβολιασμένων και πληβείων ανεμβολίαστων, αφετέρου την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η οποία νομοθετήθηκε ήδη από την 25.2.2020, πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και ήδη αποφασίστηκε η εφαρμογής της, κατ’ αρχήν στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, στο οποίο ανήκουμε και εμείς.

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την άμεση διακοπή του εμβολιαστικού προγράμματος, άλλως τη συνέχισή του σε αποκλειστικά εθελοντικό επίπεδο, με την πλήρη ενημέρωση των πολιτών για τους κινδύνους που κατά τα άνω διατρέχει η υγεία και η ζωή τους από τα συγκεκριμένα εμβόλια.

ΑΛΛΩΣ,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να απαντήσετε στην παρούσα ΕΝΤΟΣ ΔΙΟΡΙΑΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, αντικρούοντας το περιεχόμενό της, η αντίκρουση δε αυτή να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη με αντίστοιχα επιστημονικά δεδομένα και στοιχεία, μελέτες και συμπεράσματα.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι η άπρακτη παρέλευση της ανωτέρω διορίας, θα συνιστά σιωπηρή αποδοχή του περιεχομένου της παρούσης, και ομολογία ότι το σύνολο των συμπερασμάτων αυτής απολύτως ορθά.

Πείστε μας ότι δεν ισχύουν αυτά που αναφέρουμε και καταγγέλλουμε, και εντάξτε και …εμάς στην εμβολιαστική εκστρατεία.

Αλλιώς, διακόψτε τη…

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό, κάτοικο Αθηνών, οδός Ηρώδου Αττικού αρ. 19 – Μέγαρο Μαξίμου, και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, 5 Αυγούστου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Ολόκληρο το κείμενο εδώ


Το καραβάκι της ιστορίας

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://tasthyras.wordpress.com/2021/08/19/%cf%86%ce%b9%ce%bc%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%85%cf%88%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84/

προηγούμενο
επόμενο
more

Facebook Comments