Κ. Αρβανίτης: Το διάγραμμα των θανάτων παρουσιάζει πολύ μεγάλη ομοιότητα και ταύτιση με το διάγραμμα τον εμβολιασμών

Aναλυση απο τον Dr Κωνσταντίνο Αρβανίτη, στον δημοσιογράφο Στεφανο Δαμιανίδη και τον fokus fm.

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια αυξημένη γενική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού. Όταν λέμε γενική εννοούμε από όλα μαζί τα αίτια.

Όταν μπει μια νέα αιτία θανάτου στον πληθυσμό δεν συγκρίνεις μόνο πόσοι πέθαναν από αυτή την αιτία αλλά πρέπει να πάρεις τη γενική θνησιμότητα του πληθυσμού πριν και μετά και να κάνεις τη σύγκριση γιατί δεν ξέρεις με ποιους μηχανισμούς δουλεύει και ποιους μηχανισμούς κινητοποιεί.

Όταν ξεκινάει ένας μαζικός εμβολιασμός επί όλου του πληθυσμού και βλέπεις παρενέργειες και θανάτους και ο καθένας βγαίνει και λέει δεν σχετίζεται με το εμβόλιο, ποιος θα το κρίνει αν σχετίζεται, ακόμα και νεκροτομή να κάνεις δεν θα βρεις τη λέξη εμβόλιο μέσα στα όργανα του. Θα δεις ένα έμφραγμα, ένα εγκεφαλικό, ένα αυτοάνοσο που απορυθμίστηκε. Πως θα ξέρεις αν σχετίζεται ή δεν σχετίζεται, θα λέει ο καθένας ότι του κατέβει. Ένας και μοναδικός δείκτης υπάρχει η ολική θνησιμότητα πριν την εφαρμογή του μέτρου και μετά. Από κάθε αιτία. Και η σύγκριση.

Αυτή η σύγκριση έκανα σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν η ΕΛΣΤΑΤ και ο ΕΟΔΥ και είδα ότι τους τελευταίους μήνες του 2021, ξεκινώντας από το τέλος Φεβρουάριου και μέχρι αρχές Ιουλίου, γιατί για τους νεώτερους μήνες δεν έχουμε, θα βγουν σε λίγες μέρες, έχουμε μια αύξηση της ολικής θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού από κάθε αιτία, σε σύγκριση με την αντίθετη περσινή περίοδο αλλά και σε σύγκριση με τον μέσο όρο της τελευταία πενταετία.

Ιδιαίτερα τον Ιούνιο έχουμε περίπου 2.000 θανάτους παραπάνω από τον περσινό που δεν μπορούν να αποδοθούν στον κόβιντ. Γιατί τον Ιούνιο ήταν εντελώς εξασθενημένος, μετά βίας 460 θανάτους απέδωσαν σε ασθενής που είχαν και κόβιντ μεταξύ άλλων. Υπάρχουν λοιπόν άλλοι 1500 θάνατοι που ζητούν μια εξήγηση ένα αίτιο. Το ίδιο συνέβαινε και τους προηγούμενους μήνες. Ο Μάρτιος το ίδιο, ο Απρίλιος το ίδιο ο Μάιος το ίδιο και πιο πολύ από όλους ο Ιούνιος.

Και κάνοντας ένα διάγραμμα βλέπουμε ότι αυτό το διάγραμμα παρουσιάζει μια πολύ μεγάλη ομοιότητα και ταύτιση με το διάγραμμα τον εμβολιασμών την ίδια περίοδο. Κάτι που αυτό κάνει σε ένα γιατρό, ότι αυτό πρέπει να ψαχτεί ιδιαίτερα. Είναι κάτι ανησυχητικό να βλέπεις μια αύξηση όλων των θανάτων από κάθε αίτιο.

Θα πεις κανείς που δεν είναι στο χώρο πως το συσχετίζεται αυτό. Δεν ξέρεις σε μια άγνωστη τεχνολογία, σε ένα άγνωστο σκεύασμα το οποίο για πρώτη φορά δοκιμάζεται σε ανθρώπινο πληθυσμό. Γιατί αυτή η τεχνολογία δοκιμάστηκε στο παρελθόν μόνο σε κουνελάκια. Σε ανθρώπους είναι πρώτη φορά. Δεν ξέρεις τι μηχανισμούς μπορεί να κινητοποιεί. Δεν είναι σωστό να μετράμε μόνο πόσοι νοσούν και πόσοι πεθαίνουν εμβολιασμένοι από τον κόβιντ γιατί μπορεί στον κόβιντ να κάνει μια προστασία, αν κάνει, αλλά πρέπει να δεις και τι κάνει σε όλα τα άλλα νοσήματα του πληθυσμού, τη γενική νοσηρότητα και την γενική θνησιμότητα.

Ξέρω αν μου κινητοποιεί μηχανισμούς αυτοάνοσου και κάποιοι άνθρωποι που παίρνουν την αγωγή τους και είναι σταθεροποιημένοι μόλις εμβολιαστούν απορυθμίζεται και κάνει μια ραγδαία επιδείνωση και ο άνθρωπος πεθαίνει και θα γραφτεί ότι πέθανε από το αυτοάνοσοꓼ Ξέρω αν μου κάνει θρόμβους και κάνει εμφράγματα και εγκεφαλικάꓼ

Άρα λοιπόν θα πρέπει να ελέγχεται η ολική θνησιμότητα του πληθυσμού από το ξεκίνημα των εμβολιασμών και μετά σε μια χώρα και να συγκρίνεται με την ολική θνησιμότητα πριν από το ξεκίνημα του εμβολιασμού.

Στη Κάλυμνο έχουμε μια ιδιαίτερη αύξηση. Ενώ στην τελευταία πενταετία, είχαμε κατά μέσο όρο στο εξάμηνο, ένα διψήφιο αριθμό, 70-80 άτομα τώρα έχουμε φτάσει στα 280. Δηλαδή μια ραγδαία άνοδο. Και αυτό είναι ένα υποσύνολο αυτού που έλεγα πριν. Και οι Καλυμιώτες περιμένουν μια εξήγηση. Τι έγινε στο νησί, γιατί φεύγει ο κόσμος από όλες τις αιτίες σε μεγαλύτερο ρυθμό από άλλες χρονιές, διπλάσιο και τριπλάσιο, πρέπει να του δώσεις μια εξήγηση επιστημονική ή τουλάχιστον να του πεις ότι θα το ψάξεις, θα το ερευνήσεις.

Όλα αυτά σχετίζονται με το πρόβλημα ότι τις κίτρινες κάρτες τις αποφεύγουν. Ο καθένας κρίνει με το μυαλό του και λέει δεν σχετίζεται. Δεν έχεις δικαίωμα εσύ ο μεμονωμένος γιατρός να κρίνεις αν σχετίζεται ή όχι. Έχεις υποχρέωση να καταγράφεις και να αναφέρεις. Το αν σχετίζεται ή όχι δεν θα το πεις εσύ ή εγώ αλλά αφού συγκεντρωθούν τα στοιχεία και οι αναφορές τότε επιδημιολόγοι και στατιστικολόγοι θα αναλύσουν τα δεδομένα και θα πουν αν σχετίζεται ή όχι.

Αν μετά την εφαρμογή των εμβολιασμών έχεις 20% παραπάνω εγκεφαλικά από ότι πριν αν έχεις 30% πιο πολλά εμφράγματα, θα πεις σχετίζεται ή δεν σχετίζεταιꓼ

Δεν μπορεί ο καθένας να κρίνει αν το κάθε περιστατικό σχετίζεται ή όχι και να μη τον αναφέρει. Έκανα εγώ ένα στον ασθενή μου ένα εμβόλιο και σε 20 μέρες έβγαλε φλύκταινες, θα το αναφέρω.

Δεν συμπληρώνουν γιατί δεν έχουν διαπαιδαγωγηθεί,  δεν έχει τη παιδία να συμπληρώνει κίτρινες κάρτες, ο ωχαδελφσιμός, είτε γιατί έχουν εντολές, δεν το ξέρω, εγώ καταγράφω νούμερα.

Είχα κάνει μια μελέτη και μια σύγκριση των ελληνικών αναφορών προς την ευρωπαική υπηρεσία, σε σχέση με τη αναφέρει η Ολλανδία. Σε άλλο εμβόλιο 23 φορές πιο κάτω σε άλλο 30, συνολικά κατά μέσο όρο ήμασταν 14 φορές ποιο κάτω. 1400% πιο κάτω η Ελλάδα από την Ολλανδία για ίσο αριθμό δόσεων, ανά εκατομμύριο.

Δεν μπορεί ο άλλος να αναφέρει 3000 παρενέργειες και συ να εμφανίζεις 150. Τα είμαστε χώρα υπερανθρώπωνꓼ

Δεν είναι γενική πρακτική ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Μόνο η Γαλλία, η Ιταλία και η Ελλάδα προσπαθούν να το κάνουν υποχρεωτικό.

Το γραπτό της παιδιατρικής εταιρίας πρέπει να καταχωρηθεί στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιατρικής ιστορίας. Είναι ένα παράδειγμα, τι να πω, δεν υπάρχει λέξη να το περιγράψεις. Αν κάποιος πριν λίγο καιρό μου λέγε ότι αυτό το πράγμα το έγραψε γιατρός, θα γελούσα και θα λεγα ότι κάποιο τρόλ που δεν ξέρει ιατρική το γράψε.

Είναι προσβολή προς το ιατρικό λειτούργημα, είναι ντροπή να το έχουν γράψει αυτό γιατροί. Αυτό μόνο κατά παραγγελιά έχει γραφεί, δεν εξηγείται αλλιώς.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

προηγούμενο
επόμενο
more

Facebook Comments