Εκ του κράτους ημών τα βέλη;!

Γράφει ο π. Στέφανος Στεφόπουλος

Όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες σε κανάλια, όπως η παρακάτω, άντε λες έγινε με προσωπική ευθύνη ενός καναλάρχη, άρα ιδιώτη. Έκανε λάθος ο άνθρωπος. Ίσως και να μην το ενέκρινε ο ίδιος. 

 

Όταν βλέπεις αθλητές μας, Έλληνες, που διαφημίζουν τη χώρα μας στο εξωτερικό με τις νίκες τους όπως η Σάκκαρη και ο Τσιτσιπάς να μη φέρουν το εθνόσημο στις μπλούζες τους, άντε να πιστέψουμε ότι…ε, παιδιά είναι ακόμα. Μπορεί η μπλούζα τους να μη το χωράει ή μπορεί απλά να το ξέχασαν. 

Αλλά να βλέπεις ολόκληρο κρατικοδίαιτο και “καλοζωισμένο” μόρφωμα ως ο οργανισμός “Ελλάδα 1821” ναπαραποιεί ελέω αμφισβητούμενης τέχνης (αφηρημένη τέχνη ή ιδέα;) την Ελληνική σημαία, αφαιρώντας το Σταυρό, ώπα λες. Σιγά. Τι συμβαίνει εδώ; Ειπώθηκαν πολλά βέβαια τότε αλλά δεν φάνηκε να ιδρώνει το αυτί των υπευθύνων. 

Ε, όχι όμως κι αυτό!

Όχι, κύριοι, έχετε ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι δυνατόν ένα ολόκληρο Υπουργείο (Υφυπουργείο Αθλητισμού) υπό τον κ. Αυγενάκη να παραποιεί εσκεμμένα (μήπως και κομπλεξικά;) το ιερό μας σύμβολο αφαιρώντας τον Τίμιο Σταυρό από την Σημαία μας! 

“Ουκ έξεστί σοι” κύριε Υφυπουργέ και σταματήστε να προκαλείτε τον λαό που σας ψήφισε και όσους σας ανέχονται!

Σταματήστε πια. Δε σας αναγκάζει κανένας να χρησιμοποιείτε τη Σημαία μας στις διαφημιστικές σας αφίσες. Αν το κάνετε όμως, να το κάνετε σωστά και να μην ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ κύριε Υφυπουργέ. Το πώς απεικονίζεται η Σημαία μας ορίζεται από τον Νόμο 851/1978, ΦΕΚ Α’- 233/22/12/1978.

Παίζει κάτι που δεν έχουμε ακόμη αντιληφθεί και μάλιστα στις πλάτες μας;

Αφήνω ένα περιθώριο να σας το “σέρβιραν” ετοιματζίδικο και να μη το καταλάβατε. Παίζει κι αυτό! Ωστόσο ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!!

Έλεος. Αιδώς Αργείοι!

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.entaksis.gr/%ce%b5%ce%ba-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b7%ce%bc%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%ad%ce%bb%ce%b7/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments