Υπουργός Υγείας του Ισραήλ: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μόνο μέσο πίεσης στον πληθυσμό ώστε να εμβολιαστεί

Όπως γράφουν οι «The Times Of Israel», αρκετοί υπουργοί ακούστηκαν πριν από την συνεδρίαση του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου την Κυριακή να λένε πως ορισμένοι περιορισμοί που σχετίζονται με τον κορωνοϊό αποσκοπούν μόνο στην ενθάρρυνση (πίεση) του κόσμου για να εμβολιαστεί  και όχι στην μείωση της νοσηρότητας, την ώρα που στο Ισραήλ, o Dr. Κόμπι Χαβίβ, διευθυντής του νοσοκομείου Herzog της Ιερουσαλήμ έχει τονίσει πως οι περισσότεροι ασθενείς είναι εμβολιασμένοι, ακόμη και εκείνοι που νόσησαν βαριά.

Το βίντεο έχει προκαλέσει σεισμό όχι μόνο στο Ισραήλ αλλά και σε άλλες χώρες, καθώς κάνει εδώ και κάποιες ώρες τον γύρο του διαδικτύου!!!

«Πιστεύω επίσης ότι μπορείτε να καταργήσετε το Green Pass για εστιατόρια σε εξωτερικούς χώρους», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών Ayelet Shaked στον υπουργό Υγείας Nitzan Horowitz, σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τις ειδήσεις του Channel 12 την περασμένη Κυριακή το βράδυ.

«Και στις πισίνες, όχι μόνο στα εστιατόρια. Επιδημιολογικά είναι σωστό», απάντησε ο Horowitz στη Shaked, σημειώνοντας μάλιστα ότι το Green Pass δεν είναι ιδιαίτερα απαραίτητο σε υπαίθριες συγκεντρώσεις.

«Το πρόβλημά μας όμως είναι οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται. Τα χρειαζόμαστε…  αλλιώς… δεν θα βγούμε από αυτό», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Ο Χόροβιτς επεσήμανε ότι το Green Pass ισχύει επί του παρόντος για τα περισσότερα δημόσια αξιοθέατα, εκτός από τα εμπορικά κέντρα, και δεν θέλει να κάνει εξαιρέσεις, «γιατί τότε θα πουν – αν όχι πισίνες, τότε γιατί θαλάσσια πάρκα;

Με άλλα λόγια, το Green Pass χρησιμοποιείται, προκειμένου εν εμβολιαστούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ως μέσο πίεσης και εκβιασμού! Σημειώνεται πως το πάσο αυτό εφαρμόζεται και στην Ελλάδα!

Επομένως, δεν ανησυχούν τόσο για την Υγεία του κόσμου, αλλά για να «φύγουν» τα εμβόλια, καθώς όπως φαίνεται, υπάρχουν δεσμεύσεις σε τρίτους (ΕΔΩ)!!!

Ο εκβιασμός απροκάλυπτα κι απροσχημάτιστα έχει αντικαταστήσει την πολιτική σε κάθε της έκφανση πλέον.

Σύμφωνα με το παρακάτω tweet η δήλωση είναι: δεν υπάρχει καμιά ιατρική ή επιδημιολογική δικαιολογία για το διαβατήριο Covid/πιστοποιητικό εμβολιασμού, αυτό είναι αποκλειστικά προορισμένο για ν’ ασκήσει πίεση στον πληθυσμό ώστε να εμβολιαστεί

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγές:

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/vinteo-prokalei-neo-seismo-mikrofo/

https://dimpenews.com/2021/09/13/%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%ce%b9%ce%b1%cf%84/

https://www.timesofisrael.com/health-minister-on-hot-mic-some-covid-restrictions-are-to-incentivize-vaccines/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments