ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δικαστής είναι ο Λειτουργός που δικάζει κατά το Σύνταγμα, τις υπέρτερες διεθνείς συμβάσεις, τους νόμους, αλλά, κυρίως, σύμφωνα με την συνείδηση και την νομική αλλά πρωτίστως με την ηθική παιδεία του. Αν δεν πράττει έτσι, τότε δεν είναι δικαστής, αλλά δούλος!

Οι δικαστές και οι εισαγγελείς, όπως και οι δικηγόροι, ως λειτουργοί της Δικαιοσύνης, ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους. Και όταν λέμε νόμους εννοούμε εκείνους που υπακούνε στον υπέρτερο Κανόνα και όχι σε άθλια νομικά κείμενα που εξυπηρετούν την εκάστοτε εξουσία.

Νόμοι νοούνται οι “κατά φύσιν” διατάξεις και όχι οι παρά φύσιν. Αυτούς θεραπεύουν οι νομικοί και όχι το νομικό κουκλοθέατρο του ναζισμού που επιβάλλουν οι ελιτ με την ευγενική ” χορηγία” ιατροφασιστών λευκοχιτώνων. Ναι, σήμερα έχουμε τους λευκοχίτωνες, όπως την εποχή του Αδόλφου Χίτλερ ή του Ερνστ Ρεμ τους φαιοχίτωνες, και βεβαίως τους μελανοχίτωνες, τα γνωστά SS.

Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν υπακούνε σε “παρεκκλίσεις”, παρά μόνο σε συμβατές με το Σύνταγμα διατάξεις. Άρα οφείλουν να αντιταχθούν σε νόμους που υπηρετούν τον Αναιδή, όπως ο κατάπτυστος ν.4820/21 άρθρα 205, 206, με τον οποίο ο Ανάγωγος και οι σύμβουλοι του, πρώην και νυν δικαστές και δικηγόροι, καταδίκασαν τους εργαζομένους και τα παιδιά τους σε πείνα και δυστυχία και κατάθλιψη.

Παρέκκλιση, λοιπόν, είναι η εκτροπή, η ανωμαλία!

Αυτό διδάσκουν τα λεξικά κι όμως οι βλακέντιοι “νομοθέτες” ακούστε πως διατύπωσαν τον νόμο 4820/21,: αρ 205 παρ 6α “…Ειδικώς στην περίπτωση εργαζομένων …σε φορείς του δημοσίου τομέα…επιβάλλεται κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων…Κατά τον χρόνο αναστολής δεν καταβάλλονται αποδοχές…”.

Καταλάβατε κ.κ Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι;

Επειδή κάποιοι θεωρούν ακόμη δικό τους το σώμα τους και πιστεύουν ακόμη στη αξία του ανθρώπου, ο πρωθυπουργός και οι ναζιστές του, τους καταδικάζουν σε πείνα!

Παρέκκλιση, λοιπόν, εκτροπή, ανωμαλία!

Αυτήν την ανωμαλία θα υπηρετήσετε κ.κ Δικαστές;

Ξεχνάτε ότι στο όνομα του λαού ορκιστήκατε, όχι στο όνομα του κάθε μεταμφιεσμένου φασίστα.

Στη Δημοκρατία ορκιστήκατε, στο άρθρο 1 του Συντάγματος που δεν τροποποιείται. Στη λαική κυριαρχία ορκιστήκατε, που δεν κατανοεί ο Ουτιδανός!

Αρχίζει, κ.κ Δικαστές, η μάχη ανάμεσα στα πολιτικά παράσιτα και τους ανθρώπους. Ανάμεσα στους δήμιους της κυβέρνησης και τους διωγμένους από τη δουλειά τους. Ανάμεσα στους νταραβεριτζήδες και τους δουλευτές. Ανάμεσα στους κοινοβουλευτικούς φασίστες και τους εργαζομένους, που μάχονται για το ψωμί των παιδιών τους.

Επομένως,

Θα πετάξετε στα σκουπίδια τις μαφιόζικες πρακτικές του Απρεπούς, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα, εδώ που γράφτηκε και διδάχτηκε η Αντιγόνη του Σοφοκλή ή θα στηρίξετε, το νεοναζιστικό ερπετό που τυλίγεται όπως ο πύθωνας γύρω μας.

Θυμηθείτε ή μάθετε πως κάποιοι συνάδελφοί σας άντεξαν κάποτε τιμώντας το λειτούργημα, αλλά και πολλοί, δυστυχώς, δικαστές και εισαγγελείς, επί χούντας ντύθηκαν στρατοδίκες, ενδεδυμένοι για πάντα την ντροπή.

Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2755100038115196&id=100008456808670

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments