«Εκκολαπτήριο αρνητών» χαρακτηρίζουν το διαδίκτυο-«Λύση» η ποινικοποίηση των αντίθετων απόψεων για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την πανδημία

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητούν τρόπους για να εμπλέξουν ποινικά όσους πολίτες αντιδρούν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στην χρήση των περιοριστικών μέτρων με σκοπό την αντιμετώπιση (όπως λένε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και μαζί τους και η ελληνική) της πανδημίας.

Το διαδίκτυο και πολύ περισσότερο τα social media, στα οποία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι δραστηριοποιείται πάνω από το 80% του πληθυσμού της Ελλάδας κρίνονται ως «ένοχα» για τα χαμηλά ποσοστά ανεμβολίαστων.

Μάλιστα ακόμα και «ειδικοί» παραδέχονται ότι μετά από σχεδόν 9 μήνες εμβολιαστικής εκστρατείας, η Ελλάδα παρουσιάζει την μεγαλύτερη «αντίσταση» στο σύνολο του πληθυσμού.

Στην Ελλάδα οι κυβερνώντες με μεγάλη τους έκπληξη διαπιστώνουν τα τελευταία χρόνια ότι οι πολίτες δεν υπολογίζουν πλέον την παραδοσιακή “πλύση εγκεφάλου” από τα τηλεοπτικά δίκτυα και ασχολούνται περισσότερο με την ειδησεογραφία του διαδικτύου που είναι λιγότερο ελέγξιμη και “φιλτραρισμένη”.

Μέσω διαφόρων μελετών, τα «έγκριτα» ΜΜΕ ενοχοποιούν σε απόλυτο βαθμό (91,6%) τα social media για τη διάσοση των αντίθετων απόψεων.

Το παρακάτω ρεπορτάζ που θα ακούσετε κάνει λόγο για «σκληρό πυρήνα συνωμοσιολόγων» που δραστηριοποιείται στα social media αλλά και σε συγκεκριμένους ιστότοπους, που όπως καταλαβαίνετε παρακολουθούνται στενά!

Είδαμε το «πρόβλημα» στο παραπάνω βίντεο.

Δείτε τώρα και μία πρώτη «λύση», η οποία πλασάρεται (που αλλού;) σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στην Κύπρο.

Εκεί όπου η τοπική κυβέρνηση με την αγαστή συνεργασία των νομικών οντοτήτων ετοιμάζονται να ποινικοποιήσουν την διακίνηση fake news σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εμβόλια!

Ο στόχος είναι διττός:

-Σε πρώτο βαθμό να επιτευχθεί η «κόπωση» όλων όσων -κατά το κράτος- διακινούν ψευδείς ειδήσεις, καθώς θα έχουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη

-Εν συνεχεία και μετά από μερικές περιπτώσεις «παραδειγματικής τιμωρίας» θα αποθαρρύνονται όλο και περισσότεροι από το να ασχολούνται με το διαδίκτυο:

Ο σκοπός είναι η οικονομική εξόντωση όσων πολιτών ακόμα τολμούν να ανεβάζουν τις απόψεις τους για την πανδημία στα social media (όλοι γνωρίζουν πόσο στοιχίζει μια απλή παράσταση δικηγόρου σε δίκη και ο νόμος επιβάλλει στους πολίτες να εκπροσωπούνται από δικηγόρο) και στο τέλος η βιολογική τους κόπωση από το μακροχρόνιο «μπλέξιμο» με τις αρχές, ασχέτως αν θα αθωώνονται ή όχι.

Το παρακάτω ρεπορτάζ επιχειρεί να παρουσιάσει όσους αντιδρούν ως “συνωμοσιολόγους” και ότι πρέπει να “επικηρυχτούν”.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγές:

https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/ekkolaptirio-arniton-charaktirizoy/

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1018564_etoimazoyn-tin-poinikopoiisi-ton-antitheton-apopseon-gia-ton-koronoio-kai

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments