Κύπρος: Απεβίωσε ιστορικό στέλεχος του ΑΚΕΛ από κορωνοΐό-Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Επαρχία Λάρνακας η είδηση του θανάτου του 61χρονου Κυριάκου Ασπρομάλλη, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο Κυριάκος Ασπρομάλλης διετέλεσε στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λάρνακας και της ΠΕΟ ενώ είχε μεγάλη αγάπη για τη Νέα Σαλαμίνα.

Καταλείπει σύζυγό, δύο γιους και εγγόνια. Σημειώνεται πως είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις αλλά έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Ο ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου, σε ανάρτησή του στο Facebook, γράφει:

«Είναι κάποιοι θάνατοι που σε συντρίβουν… Από σήμερα, όταν θα ξαναμετρηθούμε, είμαστε, κυριολεκτικά, φτωχότεροι. Σε ήθος, ευαισθησία, ανθρωπιά, ρομαντισμό, αγωνιστικότητα, κριτική σκέψη, πολιτική ευτολμία. Αλλά και τυχεροί, που στο διάβα μας, σε γνωρίσαμε ακριβέ μου φίλε και σύντροφε. Η απώλεια είναι οδυνηρή. Δεν θα πούμε στο καλό. Γιατί κάποιοι σαν εσένα αργούν να φύγουν… Θα τα “λέμε” συχνά, αλλιώς τώρα…».

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/larnaka-esbise-o-61xronos-kyriakos-aspromallis-apo-koronoio

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments