Στο πειθαρχικό του ΙΣΑ ο Φαίδων Βόβολης με μάρτυρα τον Σύψα!

Στο πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κλήθηκε ο γιατρός Φαίδων Βόβολης που τάχθηκε από την πρώτη στιγμή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Ο γνωστός καρδιολόγος που δηλώνει ότι δεν είναι ενάντια του εμβολιασμού, αλλά κατά τη υποχρεωτικής ιατρικής πράξης, έκανε λόγο για φασιστική τακτική της κυβέρνησης, με σύνθημα «όχι στις υποχρεωτικότητες, όχι στις απειλές και στους εκβιασμούς στα παιδιά και στους εργαζόμενους, όχι στους διαχωρισμούς».

Στην επιστολή του ΙΣΑ που καλούσε τον Φαίδων Βόβολη στο πειθαρχικό αναφέρεται ότι από την συμπεριφορά και την στάση του γιατρού «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία» και τέθηκε ερώτημα για την διαγραφή του.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στην εκδίκαση της πειθαρχικής υπόθεσης κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες, οι γνωστοί τηλε-λοιμωξιολόγοι που πρωτοστατούν στα συστημικά μέσα, όπως ο Νίκος Σύψας, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και ο Γκίγκας Μαγιορκίνης! Οι τρεις τους σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησαν για τα οφέλη του εμβολιασμού, τα οποία ο ίδιος ο Βόβολης δεν έχει αρνηθεί, αντιθέτως, τάσσεται κατά της υποχρεωτικότητας και του διχασμού της κοινωνίας.

Την ίδια στιγμή, υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο του ΙΣΑ με κεντρικό σύνθημα «όχι στον υποχρεωτικό διχασμό».

Ανάρτηση για το θέμα έκανε πριν από λίγο και ο κ. Αντωνιάδης: 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ , ΤΟ Δ Ι Κ Ο ΜΑΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!

Οι Νίκος Σύψας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος και Γκίκας Μαγιορκίνης κατέθεσαν. Κατέθεσαν αυτά που …έπρεπε να καταθέσουν.

Έτσι, π.χ., ο Νίκος Σύψας κατέθεσε ότι ποτέ δεν είπε ότι οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από τους πάσχοντες…

Του αφιερώνω το βίντεο αυτό : https://m.youtube.com/watch?v=190RDlWmK2Y

Όταν τον ρώτησα για τη δήλωση Λινού στις 20 Ιουλίου 2020, ότι είπαν ψέματα στον κόσμο για τις μάσκες, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, απαντώντας “ρωτήστε την κ. Λινού”…

Ρώτησα τον Θόδωρο Βασιλακόπουλο για τις παρενέργειες. Απάντησε ότι αυτές είναι σπάνιες. Εδώ έχουμε πολλές αφιερώσεις να κάνουμε…

Του απέσπασα και μία δήλωση-βόμβα. Ότι είναι αντίθετος στην επέκταση της υποχρεωτικότητας! Και άλλα πολλά. Πάρα πολλά… Θα τα δούμε μαζί, ένα – ένα , μέχρι τις 6 Οκτωβρίου το βράδυ. Και στις 7 θα είμαστε εκεί!

Ολοκληρώθηκαν και οι ερωτήσεις των μελών του Πειθαρχικού στον Φαίδωνα. Και η διαδικασία διεκόπη. ΔΕΝ θα μπορούσε να διακοπεί σε καλύτερο σημείο! Αποκτήσαμε το πλεονέκτημα του χρόνου. Να οργανωθούμε και να προετοιμαστούμε για τις 7 Οκτωβρίου.

Ξέρουμε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει να κάνουμε. Όταν θα είναι η ώρα TΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. Της ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ του Φαίδωνα Βόβολη. Και της ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ της διαδικασίας. Της δικής μου ΑΓΟΡΕΥΣΗΣ. Σας υπόσχομαι η αγόρευση αυτή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Γιατί θα τα πω ΟΛΑ. Τα ΠΑΝΤΑ: Από την αρχή μέχρι σήμερα…

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγές:

https://www.facebook.com/marianna.roupaliotiantoniadi/posts/2934103580178145

https://www.newsbreak.gr/ellada/251517/sto-peitharchiko-toy-isa-o-faidon-vovolis-me-martyra-ton-sypsa-video/

 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments