Εμπειρογνώμονες στον FDA: Τα εμβόλια COVID-19 σκοτώνουν δύο για να σώσουν έναν!

Με μια απροσδόκητη απόφαση, ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) απέρριψε την αίτηση έγκρισης της 3ης “ενισχυτικής” ή  “αναμνηστικής” δόσης των εμβολίων mRNA, για μαζική εφαρμογή στον πληθυσμό άνω των 16 ετών, με συντριπτική πλειοψηφία 16 – 2.

Στη συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων, διάρκειας 8 ωρών, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube στις 17 Σεπτεμβρίου, κατέθεσε μεγάλος αριθμός ιατρών και επιστημονικών εμπειρογνωμόνων.

Δύο αποκαλυπτικές καταθέσεις στην Επιτροπή, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Μεταξύ των καταθέσεων, ο Δρ. Τζόζεφ Φρέιμαν ζήτησε τη βοήθεια των υγειονομικών αρχών για να μπορέσει να αντιπαρατεθεί και να πείσει όσους διστάζουν να εμβολιαστούν, καθώς όπως είπε δεν υπάρχουν επιστημονικά, ερευνητικά δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι κάνουν λάθος:

“Πολλοί πιστεύουν ότι όσοι διστάζουν να εμβολιαστούν είναι βλάκες ή παραπληροφορημένοι. Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα, άσχετα από το μορφωτικό τους επίπεδο, οι διστακτικοί που έχω δει στα Επείγοντα γνωρίζουν πολύ περισσότερα για τις μελέτες των εμβολίων, και για την επικινδυνότητα της COVID, απ’ όσους εμβολιάστηκαν.”

“Χωρίς αυτά τα στοιχεία, η ιατρική κοινότητα δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με τους αντιεμβολιαστές ακτιβιστές που ισχυρίζονται δημόσια ότι τα εμβόλια βλάπτουν περισσότερους από όσους σώζουν, ειδικά στους νέους και υγιείς. Το γεγονός ότι δεν έχουμε τα κλινικά δεδομένα για να δείξουμε ότι έχουν άδικο, θα πρέπει όλους μας να μας τρομάζει.” 

Ο επόμενος ομιλητής, ήταν ο δ/ντης του Ταμείου Πρώιμης Θεραπείας της COVID-19, Στηβ Κερς, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά:

“Θα εστιάσω στον “ελέφαντα στο δωμάτιο”, για τον οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει. Ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους απ’ όσους σώζουν.”

“Ακόμα κι αν το εμβόλιο πρόσφερε 100% προστασία, και πάλι βλέπουμε ότι σκοτώνουμε 2 άτομα, για να σώσουμε 1 ζωή.”

Ο Κερς εξήγησε επίσης ότι τα δεδομένα θανάτου σε γηροκομεία δείχνουν ότι «περίπου οι μισοί εμβολιασμένοι πέθαναν και κανένας από τους μη εμβολιασμένους». Τόνισε μάλιστα ότι τα δεδομένα της pfizer είναι “πειραγμένα” και αναφέρθηκε στην περίπτωση της 12χρονης Maddie de Garay που έμεινε παράλυτη μετά τη λήψη του εμβολίου και η περίπτωση της δεν συμπεριλαμβάνετε στα δεδομένα της εταιρίας. 

“4 ειδικοί έκαναν ανάλυση, με τελείως διαφορετικά στοιχεία, από πηγές εκτός των ΗΠΑ, κι όλοι κατέληξαν στην ίδια περίπου πλεονάζουσα θνησιμότητα σχετιζόμενη με το εμβόλιο. Περίπου 411 θάνατοι ανά εκατομμύριο δόσεων. Αυτό μεταφράζεται σε 150.000 θανάτους.

Η ανοσολόγος και βιολόγος Dr Jessica Rose σημείωσε ότι, με βάση τα δεδομένα του VAERS, ο κίνδυνος του εμβολίου υπερτερεί του οφέλους στους νέους, υποδεικνύοντας μια χιλιπλάσια αύξηση των ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από αυτό το 2021 σε σύγκριση με το προηγούμενη δεκαετία.

«Υπάρχει αύξηση πάνω από 1000% στον συνολικό αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών για το 2021 και δεν έχουμε τελειώσει με το 2021», δήλωσε η Rose.

Σε άλλο σημείο τονίστηκε χαρακτηριστικά: «Αν δείτε τα δεδομένα εισαγωγών, νοσηλειών, κτλ θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν αποδείξεις κινδύνου μυοκαρδίτιδας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες (!!!!!), αν και όσο μεγαλώνεις, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος επιπλοκών από covid που κατόπιν αντισταθμίζει τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας.

Δείτε τα βίντεο στους παρακάτω συνδέσμους: https://odysee.com/@%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1:b/fda-video-gr-subs:5 

https://www.brighteon.com/b4cce652-f559-47b6-b451-f913c8c708ad 

https://www.brighteon.com/68cd8a27-9d79-49de-a1ba-dfb3692a605a 

Ολόκληρη την 8ωρη συνεδρίαση της Επιτροπής (στα Αγγλικά), μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγές:

https://filoinikodimou.blogspot.com/2021/09/fda-covid-19.html#more Μετάφραση – Υποτιτλισμός: Μαντάτα Από Έξω ΠΗΓΗ mandataapoekso

https://www.el.gr/ygeia/health-news/propaganda-telos-an-syzitisi-fda-ta-emv/ 

https://www.el.gr/ygeia/health-news/kryvoyn-tin-alitheia-neo-vinteo-mpoyr/ 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments