Προς ΕΜΑ: «Γνωρίζετε όλα τα συστατικά που μπήκαν μέσα σ’ ένα εμβόλιο;»-Απάντηση ΕΜΑ: «Όχι!»

Αυτό και εάν δεν είναι κοινωνική υδρογονοβόμβα μεγατόνων! Αυτό και εάν δεν είναι παγκόσμια θεσμική είδηση! Αυτό και εάν δεν είναι λόγος-καταγγελία να σταματήσουν ήδη από ..χθες οι πειραματικοί εμβολιασμοί με τρυπήματα που δεν έχουν καν οριστική άδεια χρήσης! Η καταγγελία-βόμβα ήρθε από το θεσμικό στόμα της Γαλλίδας ευρωβουλευτή Michele Rivasi η οποία προέρχεται από το κόμμα «Πράσινοι-Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία». Η εν λόγω ευρωβουλευτής συμμετείχε σε διαδικτυακό Ανεξάρτητο Επιστημονικό Συμβούλιο και κατήγγειλε «στον αέρα» πως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) δεν γνωρίζει όλα τα συστατικά του εμβολίου για τον κορωνοϊό! Ναι: Ξαναδιαβάστε το!

Οι άνθρωποι δέχονται μαζικά και ενέσιμα τρισεκατ. νανοσωματίδια στο σώμα τους όπου, όπως τόνισε η εν λόγω γαλλίδα πολιτικός: «Παραμένει μυστικό το 20% της σύνθεσης των εμβολίων». Η ίδια πολιτικός μεταξύ άλλων δήλωσε μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση (υπάρχει βίντεο): «Πρέπει να δούμε όλα τα συστατικά που υπάρχουν μέσα στο εμβόλιο και κατόπιν να το ξαναφτιάξουμε. Κι αυτό διαρκεί πολύ περισσότερο. Ήρθα σε επικοινωνία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και τους είπα: ”Γνωρίζετε όλα τα συστατικά που μπήκαν μέσα σ’ ένα εμβόλιο;” Αλλά μου είπαν ”Όχι.” Παρόλο που κανονικά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, ακόμα και αν υπάρχει ένα εμπιστευτικό κομμάτι, όφειλε να έχει πρόσβαση σ’ αυτά τα δεδομένα».

Μετά από αυτή την τρομακτική γίγα-καταγγελία, αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση από τον ΕΜΑ. Διότι, εάν πράγματι ισχύει η δημόσια δήλωση-καταγγελία της ευρωβουλευτού Μισέλ Ριβασί, υπάρχουν πλέον πολλά και θανάσιμης μορφής ερωτήματα για το πως και γιατί ο πανευρωπαϊκός ΕΜΑ έδωσε την έγκρισή του, έστω και προσωρινή ή για έκτακτη χρήση: Για τον εμβολιασμό μισού δισεκατ. ανθρώπων με αγνώστου γόμωσης ιατρικά σκευάσματα που περιέχουν τρισεκ. αδήλωτους τεχνητούς ιούς ή αγνώστου ταυτότητος νανοσωματίδια και μάλιστα έχει δώσει έγκριση και για τον εμβολιασμό ανήλικων παιδιών.

Εκτός της Γαλλίδας πολιτικού έχουμε επιπροσθέτως και τον Γερμανό ευρωβουλευτή Joachim Kuhs, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας, που πριν λίγες μέρες έκανε και αυτός την δική του ηχηρή θεσμική παρέμβαση μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας: «Σταματήστε το ανθρώπινο πείραμα. Από τα εμβόλια covid19 πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι απ’ ότι τα 20 τελευταία χρόνια από όλα τα άλλα εμβόλια!». Ο ευρωβουλευτής Ιωακίμ Κους αναρωτιέται: «Γιατί αυτή η σιωπή σχετικά με τα εμβόλια Covid; Ποιος αποφασίζει;». Και στο τέλος ο ίδιος ζητά επισήμως από την ευρω-κοινοβουλευτική επιτροπή να σταματήσει αυτό το «ανθρώπινο πείραμα»!

Σύμφωνα με τον χειρουργό-ογκολόγο Δρ. Δ.Αντωνίου: «Όλος ο οργανισμός μας αποτελείται από 30 τρισεκ. κύτταρα. Κάθε δόση εμβολίου περιέχει 13 τρισεκ. τεχνητούς ιούς (νανοσωματίδια). Επί δύο δόσεις, 26 τρισεκ. ιούς βάζουν τα εμβόλια στο σώμα μας, σχεδόν όσα είναι και τα κύτταρά μας. Αυτά σας τα καταθέτω ενόρκως. Το εμβόλιο είναι γενετικά τροποποιημένος οργανισμός. Εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Εάν δε,

όπως υποστηρίζει η ευρωβουλευτής κα Μ.Ριβασί, παραμένει μυστικό το 20% της σύνθεσης των εμβολίων, τότε: Οι επιστήμονες και ο κόσμος γενικά δεν γνωρίζουν το τι είναι, το τι κάνουν ή από τι αποτελούνται τα 2,6 τρισεκ. (20 % επί 13 τρισεκ. ανά δόση) τεχνητοί ιοί ή νανοσωματίδια που μας βάζουν με κάθε τρύπημα στο σώμα μας!

Όπως έχουν γράψει και τονίσει χιλιάδες επιστήμονες και ειδικοί ανά τον κόσμο, με κάθε πειραματικό τσίμπημα «έκτακτης χρήσης και ανάγκης» γίνεται έκχυση στο σώμα των ανθρώπων ένα υπεργιγάντιο-σμήνος τεχνητών ιών και νανοσωματιδίων, που ανάμεσα στ’ άλλα περιλαμβάνει: Λουσιφεράση, υγρό μαγνήτη-διαμολυντή, βαρέα μέταλλα, τοξικές ακίδες-πρωτεΐνης, «ανιχνευτή» γραφενίου, αδρανοποιημένο αδενοϊό χιμπατζή, συνθετικό γονιδιακό λειτουργικό σύστημα με βιολογικό χρονοδιακόπτη (mRNA), κύτταρα που προέρχονται από ιστούς εκτρωθέντων ή αποβλημένων εμβρύων (νεφρού, πνευμόνων, αμφιβληστροειδούς, κλπ). Κλπ.

Από τις πολλές και σχετικές μελέτες θα αναφερθώ ενδεικτικά, λόγω χωρικών περιορισμών, στην εκτεταμένη μελέτη-έρευνα του νευροπαθολόγου ιατρού Dr. Robert O. Joung. Όπου εκεί: Τα υπερσύγχρονα μικροσκόπια, τα τελευταίας λέξης φασματοσκόπια με ακτίνες Χ, κλπ, «μίλησαν» και έδωσαν τεκμηριωμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις. Τα επιστημονικά αποτελέσματα και ευρήματα έδειξαν ότι άκρως τοξικά συστατικά έχουν προστεθεί στα γενετικά εμβόλια τύπου mRNA, όπως είναι για παράδειγμα: Μέταλλα, αμέταλλα και το ημιμέταλλο γραφένιο. Επίσης, η εν λόγω επιστημονική έρευνα έδειξε ότι από την πρώτη στιγμή του εμβολιασμού υπάρχουν πολύ σοβαρές αλλοιώσεις στο αίμα.

Προσέτι, έλαβε χώρα δημόσιο συνέδριο και συνέντευξη τύπου στην Αυστρία στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, με συμμετέχοντες τους Καθ. Δρ. Arne Burkhardt, Καθ. Δρ. Walter Lang και ακόμη πάνω από 20 άλλους ειδικούς και νομικούς. Συντόνισε η Δρ. Ούτα Λάνγκερ. Σταχυολογώ ορισμένες φράσεις από τα δημοσίως λεχθέντα (υπάρχει βίντεο): «Στο εμβόλιο βρέθηκαν αδήλωτα συστατικά που περιέχουν μέταλλο.. Τα στοιχεία του εμβολίου είναι εντυπωσιακά οπτικά, λόγω του ασυνήθιστου σχήματός τους.. Σπάνιες κλινικές εικόνες (ύποπτος “εμβολιασμός”).. “Τα εμβόλια” πρέπει να αφαιρεθούν από την αγορά!.. Προς EMA: Ανάκληση εγκρίσεων!».

Ακόμη, στο εν λόγω συνέδριο ενδεικτικά ειπώθηκαν και τα ακόλουθα: «Βλάβη βαρέων μετάλλων στο σώμα.. Ξένα σώματα, ακαθαρσίες, πρόσθετα στα “εμβόλια”.. Ραδιοκύματα ή ακτινοβολία από τα περιεχόμενα του “εμβολίου”; Ηλεκτρικά πεδία προέρχονταν από εμβολιασμένα άτομα, ακόμη και από νεκρούς!.. Τα “σφάλματα ανάγνωσης mRNA” και οι “δυσπλασίες στην ακίδα” οδηγούν σε: νέο σχηματισμό ιών, αυτοάνοσες ασθένειες, ενισχυτές καρκίνου;.. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ακόμα πόσο άρρωστοι είναι!.. Οι εμβολιασμοί στα παιδιά είναι έγκλημα!.. Η τρέλα πρέπει να σταματήσει!.. Όποιος συνεχίζει να το κάνει αυτό σήμερα υπόκειται σε δίωξη με την έννοια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας: το έγκλημα σημαίνει: εξαφάνιση!». Κλπ.

Πέραν αυτών, ο διάσημος καθηγητής Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής ανάπτυξης εμβολίων της Pfizer, έχει δηλώσει: «Είναι πολύ αργά για να σωθεί οποιοσδήποτε έχει εμβολιαστεί με οποιοδήποτε από τα εμβόλια για τον Covid-19. Αμέσως μετά την παραλαβή της πρώτης ένεσης, γύρω στο 0.8% των ανθρώπων θα πεθάνουν μέσα στις

πρώτες δύο εβδομάδες. Οι επιζήσαντες έχουν προσδόκιμο ζωής μέσο όρο τα δύο χρόνια, όμως αυτό θα μειώνεται με κάθε πρόσθετο εμβόλιο».

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Μ.Yeadon δηλώνει δημοσίως, ευθέως και ευθαρσώς ότι ο τελικός στόχος του παρόντος καθεστώτος των εμβολιασμών μπορεί να είναι «μόνον η μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού». Η οποία «μείωση πληθυσμού θα κάνει τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, μαζί, να μοιάζουν με παραγωγή Μίκυ Μάους του Ντίσνεϋ». Ο ίδιος καθηγητής τόνισε κατά λέξη: «Δισεκατομμύρια είναι καταδικασμένοι σε βέβαιο, αμετάβλητο και αγωνιώδη θάνατο. Κάθε άνθρωπος που έχει λάβει την ένεση σίγουρα θα πεθάνει πρόωρα, και τα 3 χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο θα μπορέσουν να περιμένουν να παραμείνουν εν ζωή».

Η πικρή και για τους συντριπτικά πολλούς κρυμμένη αλήθεια, είναι ότι αυτή την περίοδο η ανθρωπότητα βιώνει τα πρώτα «απόνερα» του τρίτου παγκόσμιου βιολογικού πολέμου με τα αγνώστου ταυτότητος «εμβόλια» της Νέας Τάξης και Εποχής. Μπόλια, τάχα ή δήθεν για την δική μας προστασία και υγεία. Τα εμβόλια-ενέσεις ξαφνικού και μη θανάτου που φέρουν πάνω τους εκτός των άλλων και βιολογικό χρονοδιακόπτη τύπου mRNA.

Ναι, έτσι είναι, και ας φωνάζουν στην διαπασών, για να ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος, διάσημοι ανά τον κόσμο ειδικοί, παγκόσμιας κλάσης επιστήμονες και διεθνείς νομικοί περιωπής στα μη συστημικά ΜΜΕξαπάτησης: Πάρα πολύ λίγοι είναι εκείνοι που έχουν καταλάβει ότι τα εμβόλια είναι σύριγγες με λειτουργικό βιολογικό «σχάσιμο» υλικό, που θα επιφέρει αμέτρητους θανάτους, αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνους, άγνωστες αρρώστιες, κλπ.

Κλείνοντας, δεν είναι τυχαίο αυτό που κυριολεκτικά και δημόσια διαφημίζει ο Dr. TalZaks, κορυφαίος επιστήμονας της εταιρείας Moderna, για την τεχνολογία mRNA και για τα δικά της γενετικά «εμβόλια» τύπου βιολογικού «Φρανκενστάιν», που είπε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά, χακάρουμε το λογισμικό της ζωής». Ναι. Πολύ σωστά. Έτσι ακριβώς είναι! Αυτό έκαναν. Και αυτό συνεχίζουν να κάνουν. Αυτό γίνεται από τον Δεκέμβριο του 2020 πάνω στα δίποδα ινδικά χοιρίδια και πειραματόζωα-σώματά μας, όταν έκτοτε άρχισαν τα πρώτα εμβόλια-παγίδες μεταχρονολογημένου θανάτου, αυτοάνοσων ασθενειών, απανωτών θρομβώσεων, «ξαφνικών» θανάτων, κλπ.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη σελίδα μας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments