Εμβολιασμένοι διηγούνται ιστορίες τρόμου για τις παρενέργειες που αντιμετώπισαν

Στα τέλη Ιουνίου του 2021, ο γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Ρον Τζόνσον έδωσε συνέντευξη Τύπου με οικογένειες που μοιράστηκαν ιστορίες για τους τραυματισμούς που υπέστησαν λόγω της λήψης του εμβολίου COVID.

Ενώ ο Johnson είναι διπλωματικός, δηλώνοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα μετά τη λήψη του εμβολίου και ότι τα εμβόλια έχουν σώσει πολλές ζωές, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι παρενέργειες από τις ενέσεις COVID είναι ΠΟΛΥ πιο συχνές από ό,τι είναι κανείς πρόθυμος να παραδεχτεί δημοσίως.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, το κανάλι WXYZ-TV Channel 7 δημοσίευσε ένα αίτημα στο Facebook,1,2 ζητώντας από ανθρώπους που είχαν χάσει ένα ανεμβολίαστο αγαπημένο τους πρόσωπο από το COVID-19 να επικοινωνήσουν μαζί τους για ένα ρεπορτάζ.

Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2021, η ανάρτηση είχε περισσότερα από 244.000 σχόλια, και η συντριπτική πλειονότητα αφορά κάποιον που νόσησε, είχε παρενέργειες  ή πέθανε από το εμβόλιο COVID, ή που έπαθε σοβαρό COVID-19 παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια εδώ. Παρακάτω παρατίθενται μερικά παραδείγματα από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο:    “Ο παππούς του καλού μου φίλου μόλις πέθανε λόγω της λήψης του αναμνηστικού εμβολίου του”.

“Τι θα λέγατε να κάνετε μια ιστορία για τον θείο μου που ήταν σε καλή κατάσταση μέχρι που εμβολιάστηκε. Ή ο θείος του αφεντικού μου που ήταν υγιής και στα 50 του, και μετά πέθανε ξαφνικά μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο”.

“Ο πατέρας της κουνιάδας μου πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο 48 ώρες μετά το εμβόλιο Moderna. Ήταν δραστήριος και υγιής”.

“Τι γίνεται με το αφεντικό του συζύγου μου που έπαθε δύο εγκεφαλικά επεισόδια μετά τη δεύτερη δόση της;! Δεν σας ενδιαφέρει αυτή η ιστορία;”

“Το εμβόλιο δολοφόνησε τον φίλο μου τρεις εβδομάδες αφότου το έκανε”.

“Έχω έναν στενό φίλο που τώρα έχει μυοκαρδίτιδα μετά τα εμβόλια. Υψηλή θνησιμότητα μέσα σε 5 χρόνια. Ήταν απόλυτα υγιής πριν από τα εμβόλια”.

“Ξέρω 2 γυναίκες που έπαθαν εγκεφαλικά αμέσως μετά την ένεση.”

“Χάσαμε έναν θείο από φλεγμονή της καρδιάς 2 ημέρες μετά το εμβόλιο.”

“Χάσαμε έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου και είπε ότι μετάνιωσε που το έκανε και με συμβούλεψε να μην το κάνω. Τι θα λέγατε να αναφέρετε αυτά; Πέθανε από ανεύρυσμα εγκεφάλου και ήταν ένας πολύ υγιής άνθρωπος”.

“Η πανέμορφη μητέρα μου πέθανε πρόσφατα, 23 ημέρες μετά το πρώτο εμβόλιο της AstraZeneca (που δεν ήξερα ότι έκανε). Η “ανοσοποίηση” ήταν η “αιτία θανάτου” στο πιστοποιητικό θανάτου της”.

“Γνωρίζω πλέον περισσότερους ανθρώπους που τραυματίστηκαν από το εμβόλιο από ό,τι ανθρώπους που είχαν ακόμη και κολπίτιδα”.

“Όχι, αλλά γνωρίζω δύο ανθρώπους που πέθαναν από το Covid αφού είχαν εμβολιαστεί πλήρως”.

“Ο θείος μου πέθανε 3 μήνες μετά το δεύτερο εμβόλιο. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου 4ου σταδίου, χειρουργήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος για αποτοξίνωση και στη συνέχεια πέθανε από θρόμβο αίματος. Ευχαριστώ την Pfizer”.

“Γνωρίζω δύο γυναίκες που είχαν αποβολές μέσα σε 2 ημέρες από τη λήψη του”.

Αυτές οι απαντήσεις είναι αυτό που θα λέγατε ένα μεγάλο στοιχείο προς έρευνα. Όπως σημείωσε ένας σχολιαστής: “Δεν φαίνεται να παίρνετε την ιστορία που χρειάζεστε, κρίνοντας από τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών των σχολίων σχετικά με τις απώλειες και τις παρενέργειες των εμβολίων. Αφού υπάρχει ένα τέτοιο συντριπτικό κύμα αντιδράσεων για τα εμβόλια, μήπως να κάνετε ένα ρεπορτάζ γι’ αυτό; Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ για να αντλήσουν πληροφορίες”.

Τώρα έχουμε επίσης ιατρικούς γνώστες που ξεσπούν, επιβεβαιώνοντας ότι οι παρενέργειες από εμβόλια COVID είναι απίστευτα συνηθισμένες και οι περισσότερες δεν αναφέρονται ποτέ. Σε ένα προσεχές άρθρο, θα μοιραστώ την ανάλυση του επιχειρηματία Steve Kirsch, η οποία υποδηλώνει έντονα ότι οι αναφορές στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS) υποεκτιμώνται κατά 41 φορές. Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από 200.000 θάνατοι και έως και 5 εκατομμύρια τραυματισμοί από το εμβόλιο COVID.

Σε μια εντυπωσιακή έκθεση του Project Veritas, η Jodi O’Malley, νοσηλεύτρια που εργάζεται για το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, αποκαλύπτει ότι οι αξιωματούχοι υγείας αγνοούν και συγκαλύπτουν τις παρενέργειες και τις παθήσεις από το εμβόλιο COVID-19.

Η O’Malley λέει ότι έχει δει “δεκάδες ανθρώπους να έρχονται με ανεπιθύμητες αντιδράσεις”, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας και θανάτων, αλλά οι αντιδράσεις δεν αναφέρονται. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι τόσο ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ όσο και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ απαιτούν να αναφέρεται κάθε ύποπτη βλάβη από εμβόλιο επείγουσας χρήσης.

“Εάν όλοι υποτίθεται ότι πρέπει να συγκεντρώνουν αυτά τα δεδομένα και να τα αναφέρουν, αλλά κανείς δεν τα αναφέρει, πώς θα γνωρίζει κανείς ότι το εμβόλιο είναι πραγματικά ασφαλές; Δεν το ξέρουν”, λέει ο O’Malley.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η O’Malley αποφάσισε να μιλήσει, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα θα χάσει τη δουλειά της γι’ αυτό, είναι επειδή ένας από τους συναδέλφους της που εξαναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο πέθανε. “Κανείς δεν θα έπρεπε να αποφασίσει μεταξύ του βιοπορισμού του ή της λήψης του εμβολίου”, λέει η O’Malley.

Επισημαίνει επίσης ότι ενώ υπάρχουν φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη που έχουν αποδειχθεί ασφαλή και αποτελεσματικά κατά του ιού, το HHS θα απολύσει όποιον χρησιμοποιεί αυτά τα φάρμακα. Εάν τα φάρμακα αυτά επιτρέπονταν, το εμβόλιο COVID δεν θα μπορούσε καν να τύχει επείγουσας χρήσης. Όταν ο O’Malley ρωτά την Gayle Lundberg, φαρμακοποιό του DHHS, αν η ιβερμεκτίνη μπορεί να χορηγηθεί σε έναν ασθενή, αν ο γιατρός είναι πρόθυμος να τη συνταγογραφήσει, η Lundberg απαντά:

“Έχω κολλήσει. Μου είπαν ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσετε [την ιβερμεκτίνη] σε κάποιον με COVID, εκτός αν δεν θέλετε να έχετε δουλειά. Δεν πρόκειται να χάσω τη δουλειά μου γι’ αυτό”.

“Αυτό είναι το κακό στο υψηλότερο επίπεδο”, λέει ο O’Malley. “Έχετε το FDA, το CDC, που και τα δύο υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, αλλά είναι υπό την κυβέρνηση, και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι αντιεπιστημονικά”.

Ένας άλλος πληροφοριοδότης, η Ντέμπορα Κόνραντ, παρουσιάστηκε πρόσφατα σε αποκλειστικό άρθρο του Highwire. Η Conrad, βοηθός ιατρού, αποκαλύπτει ότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία για την απαίτηση αναφοράς των τραυματισμών από το COVID jab και στο νοσοκομείο της. Θα δημοσιεύσω αυτή τη συνέντευξη την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021.

Πηγή: lewrockwell.com

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://theflagreport.com/emvoliasmenoi-diigountai-istories-tromou-gia-tis-parenergeies-pou-antimetopisan/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments