Για 3η βδομάδα κλειστό το νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Οπως καταγγέλει η Δήμητρα Λάμπρου (Φωτό) Τ.Ε Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας στην εταιρεία Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κυπαρισσίας   το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας…για 3η εβδομάδα ειναι κλειστό..

Πάνω από 30 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί θετικοί (+) νοσούν και μεταδίδουν ελεύθερα τον κωρονοιο…..

Κατά τα άλλα 21 υγειονομικοί σε αναστολή…για να μην κινδυνεύσει η μονάδα  από αυτούς…Η ίδια εικόνα και σε πολλά άλλα νοσοκομεία της Ελλάδας….

Καλή δύναμη στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μου καλό κουράγιο και ψηλά το κεφάλι οι αγώνες θέλουν θάρρος και τόλμη και πολλοί λίγοι έχουν το σθένος να πολεμούν!!!!

Τελικα η Κυβέρνηση της ΝΔ πιονι της Νεας Ταξης που θελει να μειώσει τον πληθυσμο να μοιρασει αρρωστιες και να σκλαβοποιήσει τους πολίτες συνεχίζει ακάθεκτη.

Διαχώρισε τους πολίτες τρομοκρατώντας ανοίγοντας τη σέσουλα του Κρατικού Χρήματος στα Μεσα Εξαπάτησης  και συνεχίζει να εκβιαζει…Εκβιασε τους Υγειονομικούς ..ΝΑΙ γιατι δεν αντιδρούν…Προτίμησαν να εμβολιαστούν για να εχουν τη δουλίτσα τους και ξέχασαν τους συναδέλφους τους που τέθηκαν σε αναστολή..

Τωρα η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ τους χτυπά τη πόρτα της ζωης που επέλεξαν..Να ζήσουν λιγο η με αρρώστιες γιατι δεν δέχθηκαν να αγωνιστούν ..Τωρα οι μπολιασμένοι βγαίνουν θετικοί εχουν τον επικίνδυνο τεχνητό ιό μεσα τους και οι ΑΚΙΔΕΣ τους τρωνε χρόνο ΖΩΗΣ…

amazonios.net

Πηγή: http://corfiatiko.blogspot.com/2021/10/30.html

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: http://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/10/30.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments