ΗΠΑ: Πλήρως εμβολιασμένος αθλητικός φοιτητής 21 ετών πέθανε από COVID

Θρήνος στην οικογένειά του…

Ο Shawn Kuhn, 21 ετών, μυημένος στην άσκηση και την αθλητική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο της Georgia στις ΗΠΑ, πέθανε στις 11 Οκτωβρίου από επιπλοκές COVID, παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, ο Kuhn βρισκόταν εντός και εκτός τριών διαφορετικών νοσοκομείων, τοποθετήθηκε σε κώμα που προκλήθηκε ιατρικά και τέθηκε σε αναπνευστήρα, είπε ο πατέρας του σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τη νεκρολογία του, η οποία τον περιέγραψε ως ένθερμο οπαδό του UGA Bulldog με πάθος να εξυπηρετεί τους άλλους, ο Kuhn έπαιξε στην ποδοσφαιρική ομάδα του λυκείου του και ήταν μέλος της ομάδας cross-country του σχολείου.

“Ο Shawn ήταν ένας από τους πιο εξυπηρετικούς και διασκεδαστικούς [ανθρώπους] που γνώρισα και γνώρισα στο UGA”,  δήλωσε ο Libby Buchanan, απόφοιτος του UGA και φίλος του Kuhn.

«Από εκείνη την ημέρα του 2018, ο Shawn και εγώ συνεχίσαμε να είμαστε φίλοι. Κάθε φορά που ήσουν κοντά στον Shawn, δεν μπορούσες να συγκρατηθείς και να γελάσεις. Ποτέ δεν μίλησε άσχημα για κανέναν και σε ενθάρρυνε μόνο να γίνεις ο καλύτερος».

Οι αριθμοί των περιπτώσεων συνεχίζουν να αυξάνονται

Τα τελευταία δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δείχνουν ότι από τις 4 Οκτωβρίου, 30.177 ασθενείς νοσηλεύτηκαν ή πέθαναν παρά το πλήρες εμβόλιο-αριθμός που αναγνωρίζει ο οργανισμός ότι είναι υποαπολογισμός όλων των λοιμώξεων SARS-CoV-2 μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

Σύμφωνα με το CDC, στις υποθέσεις συμπεριλαμβάνονται μόνο όταν κάποιος βγαίνει θετικός στον COVID τουλάχιστον 14 ημέρες μετά τον πλήρη εμβολιασμό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του CDC, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί μπορούν να μεταδώσουν τον ιό και να μολύνουν άλλους.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγές:

https://www.el.gr/ygeia/health-news/pliros-emvoliasmenos-athlitikos-foit/

https://childrenshealthdefense.org/defender/21-year-old-shawn-kuhn-fully-vaccinated-student-dies-covid/ 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments