Παρέλυσε η Ιταλία-Μαζικές διαδηλώσεις-Κλειστά λιμάνια και αεροδρόμια

Απίστευτες εικόνες.

Με τα κορμιά τους χιλιάδες λαού απέκλεισαν το λιμάνι στην Τεργέστη. Με τα κορμιά τους υπερασπίζονται τα σώματα τους την αυτοδιάθεση από την υγειονομική λοβοτομή συνειδήσεων απαιτώντας άμεση κατάργηση του υγειονομικού πάσου/green pass που από 15/10/21 τέθηκε σ’ εφαρμογή σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ιταλία.

Ο λαός το ‘πε και το κανε. Μετωπική με μεγαλοτραπεζίτη Ντράγκι. Ο λαός δεν κάνει πίσω. Πλημμύρισαν οι πόλεις από κόσμο φούσκωσαν τα κανάλια από πλήθος στη Βενετία.

Διαδηλώσεις μαζικές σε Μιλάνο, Μπολόνια, Τορίνο, Γένοβα, Φλορεντία, Ούντινε σε όλη την Ιταλία σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Παραλύει η χώρα. Λιμενεργάτες και λαός μπλόκαραν λιμάνια κι αεροδρόμια. Σε Τεργέστη και Γένοβα απέκλεισαν τα λιμάνια στο Fiumicino μπλόκαραν το αεροδρόμιο και ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στη Μπολόνια χιλιάδες πολιορκούν το κάστρο της παραπληροφόρησης και των FAKE NEWS την εθνική Ραδιοτηλεόραση τη RAI με την ιαχή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

15.000 στη Μπολόνια εν χορώ: “Draghi, Draghi, vaffanculo!” Eνώ παντού το κυρίαρχο σύνθημα είναι Liberta.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://dimpenews.com/2021/10/15/%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%b3%ce%b5%cf%81%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%cf%84/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments