Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: «O Ανδρέας δεν ήθελε τον Γιώργο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφασή του Γιώργου Παπανδρέου να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος για το κόμμα ΚΙΝΑΛ.

Η συζύγου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη φαίνεται να είναι αντίθετη με την κίνηση αυτή, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως «Ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του πατέρα του».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στον τέως πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ και στην νέα εμπλοκή του  για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

«Όταν έχει πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Δεν το ξαναπαίρνεις. Εμείς το έχουμε δει αυτό. Πιστεύω πέρα από την πλάκα ότι τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα και δεν ξέρω πόσο ο ελληνικός λαός το έχει καταλάβει.

Ο παλμός που έχω, η όσφρηση που έχω, το κλίμα που έχω είναι ότι στην κοινωνία είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα», είπε και πρόσθεσε:

«Αν και πιστεύω ότι θα βγει. Θα είναι τσόντα είτε στη ΝΔ είτε στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόθεση να γίνει ξανά πρωθυπουργός.  

Το αμερικανικό πεντάγωνο είχε απαιτήσει στη κυβέρνηση Σημίτη να είναι υπουργός ο Γιώργος. Το Ανδρέας το έμαθε από επιστολή που ήρθε την οποία και έσκισε εκνευρισμένος.

Ο Ανδρέας ήξερε καλά ποιος ήταν ο Γιώργος. Δεν είναι τυχαίο ότι είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείτε. Για τον Γιώργο το είπε. Ο Ανδρέας για την διαδοχή του από τον Γιώργο έχει δηλώσει ότι θα ήταν καταστροφή.

Το παιχνίδι είναι στημένο και η τράπουλα σημαδεμένη. Ο Γιώργος διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, το χρέωσε, έφτιαξε ένα μικρό ασήμαντο κόμμα και μας έβαλε σε περιπέτειες με το ΔΝΤ.

Χτυπώντας εμένα χτυπούσαν τον Ανδρέα. Ο Γιώργος διέλυσε την μεσαία τάξη και τσάκισε τους εργαζόμενους.

Να έχουμε το νου μας γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αλλά κάτι κρύβεται από πίσω…»

https://www.youtube.com/watch?v=uqqgGtMSiOY&ab_channel=ANT1TV

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.newsbreak.gr/ellada/263949/dimitra-liani-andreas-papandreoy-den-giorgo-pasok/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments